|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   predpriprave
5.1.2005 10:11:59   
Ni novih sporočil
piščanc
Jaz sem zdaj na porodniški in s pravo manijo pripravljam stvari za novega člana. Pranje, likanje, pospravljanje, posteljica, potrebščine... samo še na to mislim in pišem na listke - kar nekaj jih je na hladilniku, kam grem kaj iskat, kaj rabim... po eni strani komaj čakam, po drugi pa naj nič ne prehiteva, da se v miru pripravim na prihod :duda:. Mož se mi smeji in v miru prenaša moje panične izpade, hvalabogu. Sicer pa mislim, da ima tudi on majhno predpripravljalno mrzlico ker kar z veseljem skače okoli po trgovinah z mojimi listki.

Lep pozdrav vsem :nosecka:, pa čimbolj uživajte.

ninatj36t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   predpriprave
5.1.2005 10:28:21   
Ni novih sporočil
lidia
Ful lepo, kar uživajta v skupnih pripravah, pr nama sem najprej jaz "gnezdila", pol je pa prevzelo še možija, in se skupaj temu predajava...pa malo sanjariva, kako bo, ko bo mišek končno v posteljici, pa kdaj bodo izjeme, da se bo cartal pr nama v postli...

Lidia 39t5d
:modri:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   predpriprave
5.1.2005 10:31:03   
Ni novih sporočil
SIJA
Lidia,
še mal pa bo.:bravo:9nebesa
Upam, da ne boš čakala čez rok, drugače pa vse naj.
LP

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   predpriprave
5.1.2005 10:49:32   
Ni novih sporočil
lidia
ja, tud jaz močno upam, mogoče se je moj mali namenil biti pravoslavno božično dete, he he... :kuza::kuza:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   predpriprave
5.1.2005 11:28:07   
Ni novih sporočil
Anonimen
Joooooj, kako sem ti fovš. Uživajte!

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   predpriprave
5.1.2005 11:46:19   
Ni novih sporočil
mei
jaz bi tudi rada, pa moram še malo počakat

uživaj v tem svojem kaosu- saj smo ti mnogi fouš..

lp
mei

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   predpriprave
5.1.2005 18:09:21   
Ni novih sporočil
piščanc
lidia ti si že na koncu :kuza:. Želim ti vse naj naj pa čim prej naj se odloči za prihod na svet.
Tudi jaz komaj čakam.

ninatj36t

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?