predpriprave (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

piščanc -> predpriprave (5.1.2005 10:11:59)

Jaz sem zdaj na porodniški in s pravo manijo pripravljam stvari za novega člana. Pranje, likanje, pospravljanje, posteljica, potrebščine... samo še na to mislim in pišem na listke - kar nekaj jih je na hladilniku, kam grem kaj iskat, kaj rabim... po eni strani komaj čakam, po drugi pa naj nič ne prehiteva, da se v miru pripravim na prihod :duda:. Mož se mi smeji in v miru prenaša moje panične izpade, hvalabogu. Sicer pa mislim, da ima tudi on majhno predpripravljalno mrzlico ker kar z veseljem skače okoli po trgovinah z mojimi listki.

Lep pozdrav vsem :nosecka:, pa čimbolj uživajte.

ninatj36t

lidia -> predpriprave (5.1.2005 10:28:21)

Ful lepo, kar uživajta v skupnih pripravah, pr nama sem najprej jaz "gnezdila", pol je pa prevzelo še možija, in se skupaj temu predajava...pa malo sanjariva, kako bo, ko bo mišek končno v posteljici, pa kdaj bodo izjeme, da se bo cartal pr nama v postli...

Lidia 39t5d
:modri:

SIJA -> predpriprave (5.1.2005 10:31:03)

Lidia,
še mal pa bo.:bravo:9nebesa
Upam, da ne boš čakala čez rok, drugače pa vse naj.
LP

lidia -> predpriprave (5.1.2005 10:49:32)

ja, tud jaz močno upam, mogoče se je moj mali namenil biti pravoslavno božično dete, he he... :kuza::kuza:

Anonimen -> predpriprave (5.1.2005 11:28:07)

Joooooj, kako sem ti fovš. Uživajte!

mei -> predpriprave (5.1.2005 11:46:19)

jaz bi tudi rada, pa moram še malo počakat

uživaj v tem svojem kaosu- saj smo ti mnogi fouš..

lp
mei

piščanc -> predpriprave (5.1.2005 18:09:21)

lidia ti si že na koncu :kuza:. Želim ti vse naj naj pa čim prej naj se odloči za prihod na svet.
Tudi jaz komaj čakam.

ninatj36t

Stran: [1]