|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   predlogi za pogostitev!
11.6.2011 21:43:54   
TDTP
Prosila bi za predloge za pogostitev! in sicer: zadeva je sledeča: pripravljamo piknik za srečanje mamic z otroci in nekako sem se že namigala k temu, da bi pripravila polnjeno francosko štruco za mamice in mimi pice za malčke, to je že sto porocentno, da bo, ker se je tudi lani zelo obneslo! Mora pa biti nekaj takšnega, kar brez problema počaka na soncu! Lep večer še naprej in hvala za v naprej! lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: predlogi za pogostitev!
11.6.2011 22:07:39   
akola
koliko pa so stari otroci in kakšno je št.udeležencev?

sedaj je sezona domačega sadja- jagode, češnje,...tako da skleda svežega sadja prav gotovo
kakšni izdelki iz testa, kot si že omenila picete, lahko tudi slano pecivo, polnjeni žepki, rogljički nadevani s sirom, šunko, zelenjavo-bučkami ali sadjem. aktualni so tudi štrudli, pite,...

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: predlogi za pogostitev!
12.6.2011 10:31:08   
TDTP
Hvala akola, si mi dala dobre zamisli in sadje, seveda, ampak najbolj me je morilo, kaj za prigriznit, nekaj drugačnega, in verjetno bom res kakšne žepke filala! Otroci pa bodo stari od enega leta pa tam do 11, vseh skupaj bo okoli 20! Tako, za hrano vem, pijačo tudi, sedaj pa samo še vreme!!! Kako bi user posted image kaj to zrihtala!user posted image lp in hvala

(odgovor članu akola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?