|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preživela
4.2.2005 14:24:23   
dadica
Pozdravljene,najin pregled je za nama.Pri možeku je vse OK,pri meni pa so ugotovili,da nimam popolne ovulacije,zato sem dobila klomifen tabletke za naslednje 3 mesece in 3x inseminacijo.
Počutim se super, ker imam prvič v dveh letih občutek da gre zares in da bi to lahko bilo to.
SEdaj pa prosim vse ki ste bile že v tem postopku
če mi malo opišete,kako to zgleda zame in za možeka.

PRELEP ČUDOVIT KONEC TEDNA VAM ŽELIM!!!!

JUhuhu sem srečna!:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   preživela
4.2.2005 14:26:15   
Urša76
no, a si vidla dadica. me smo tko fige tiščale, da je zalegl...

lep week-end tudi tebi,
u.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   preživela
4.2.2005 14:27:21   
Skye
super dadica:bravo::bravo::bravo:

sam da se je začelo nekaj premikati;)

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   preživela
4.2.2005 14:29:22   
anadejka
Bravo Dadica:bravo::bravo::bravo::bravo:Upam da ti bomo lahko kmalu čestitali:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   preživela
4.2.2005 14:29:28   
baguSka
:bravo::bravo: Vesela zate!

Postopka pa ne poznam..:ups:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   preživela
4.2.2005 14:32:36   
Anonimen
No zdaj pa bo bo bo booooooooooooooooooooooooo!!!!!
Kmalu,še mal potrpljenja!!!!!!:bravo::bravo::bravo:9nebesa
9nebesa9nebesa:rozica::angel::duda::duda:

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   preživela
4.2.2005 14:49:32   
mujcek
Super:bravo::bravo::bravo: Sedaj pa veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek::miska:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   preživela
4.2.2005 14:50:28   
Anitka
Dadica super! Zdaj pa držimo pestke še, da bosta čimprej :modri::roza:

Anitka:metulj:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   preživela
4.2.2005 14:52:06   
tinkamiška
Dadica, to je pa res lepo slišat in ja zedja pa držimo pesti, da bo hitro ratalo!:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   preživela
4.2.2005 14:54:35   
majana
Kako gre sedaj?

Klomifen pridno jemat in veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
To je edini recept! :ups:

pa lep sončen dan!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   preživela
4.2.2005 15:59:46   
luna39
dadica, navijam za vaju dva, da boste potem trije ali štirje ........:angel::angel:9nebesa9nebesa

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   preživela
4.2.2005 17:03:01   
Sulfinija
Dadica!!!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa:duda::duda::duda: super sem vesela za vaju.
Kako pa je sploh zgledal vajin pogovor kje sta to bla,pri kateri zdravnici?Kaj ste se zmenili za inseminacuijo,mogoče veš kdaj greš prvič v ta postoprek.
Jaz sem sedaj malce prehlajena,vendar pridno hodim dalje v službo,sedaj uživam že v pižami in na internetu in se vselim skupaj s tabo draga prijateljica Dadica!!!

Sedaj imam :hudicek: sem malce napeta in zraven vsega tega še lepo prehlajena.Komaj čakam in pridno odštevam dneve ko bo 25.02.to bo tudi najin dan kajti takrat greva na razgovor zadnji pred najino inseminacijo.Pol sem izračunalča da bi tam okrog 18.-20.03 šla prvič seveda natančno bom vedela kdaj dobim coprnico na obisk in mislim da takrat zadnjič na koncu tega ali v začetku drugega mseca.Meni je Kovačeve na mail pisala da je tudi pri inseminaciji zelo veliko možnosti,če sta pravzaprav oba v redu,jaz pa imam tako dobre ker imam tudi lastne ovulacije,...
Postopek pa gre takole,če sem prav obveščena bom izvedela čez par dni pri zdravnici,.kopiram od deklet,ki so ta postopek dale skozi.
Potek inseminacije:
1.dan menstruacije javiš po telefonu v MB
5.dan ciklusa Klomifen tabletke začneš to kar vsaka
6.dan ciklusa 1.UZ
13.dan spet UZ
15.dan spet UZ
16.dan mož da izliv in nato čez par ur inseminacija ročno vstavljane njegove semena

Ne pozabi name,da hitro ozdravim in da bi čimprej prišel najin dan za zdravnico in,da bi se hitro obrnil mesec in da bi prišla končno do svoje zelo,zelo,zelo željene :duda::duda::duda::duda::duda: jaz in tudi ti!!!!

LP in za klomifen veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: nesvet in čimprej se mi kaj javi ali na forum ali pa v moj rr nabiralnik.

LP in še enkrat naj te čuvajo :metulj::metulj::metulj::metulj:.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   preživela
4.2.2005 17:08:26   
dadica
mojčika moja,sem te že malo pogrešala.Kje za hudiča pa hodiš.
pri meni je tako,m mi zamuja že 11 dni test pa je še kar negativen.
Tako da zdaj čekam prvi dan M pokličem v mb in ta mesec,če bo vse po sreči že imam prvi postopek,

lp in vedno mislim na tebe in da bi ti uspelo:pujs:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   preživela
4.2.2005 17:23:42   
cmokec
:rozica::rozica: Dadica , sem vesela novičke. Sedaj pa res ni omejitve. :bravo::bravo::bravo:

cmokec

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   preživela
4.2.2005 17:48:09   
Sulfinija
Dadica!!!

H kateri zdravnici pa hodiš?Mi lahko napišeš vse kolikokrat si bla tam v MB,da bnoš že v postopku?
Napiši tudi kako je blo na razgovoru,...?

Držim pestke in ti prav tako meni,upam da bove kaj kmalu obe hodile naokrog z velikimi :nosecka::!!!

Lp in javi se mi še kaj!!!!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   preživela
4.2.2005 18:11:45   
Pia73
:bravo::bravo::bravo: dadica, sedaj pa bo,.... :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   preživela
4.2.2005 20:50:55   
miska2004
No vidiš dadica, pa si korak bližje. Držim pesti da čimprej ugledaš :roza:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?