Sulfinija -> preživela (4.2.2005 17:03:01)
|
Dadica!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa:duda::duda::duda: super sem vesela za vaju. Kako pa je sploh zgledal vajin pogovor kje sta to bla,pri kateri zdravnici?Kaj ste se zmenili za inseminacuijo,mogoče veš kdaj greš prvič v ta postoprek. Jaz sem sedaj malce prehlajena,vendar pridno hodim dalje v službo,sedaj uživam že v pižami in na internetu in se vselim skupaj s tabo draga prijateljica Dadica!!! Sedaj imam :hudicek: sem malce napeta in zraven vsega tega še lepo prehlajena.Komaj čakam in pridno odštevam dneve ko bo 25.02.to bo tudi najin dan kajti takrat greva na razgovor zadnji pred najino inseminacijo.Pol sem izračunalča da bi tam okrog 18.-20.03 šla prvič seveda natančno bom vedela kdaj dobim coprnico na obisk in mislim da takrat zadnjič na koncu tega ali v začetku drugega mseca.Meni je Kovačeve na mail pisala da je tudi pri inseminaciji zelo veliko možnosti,če sta pravzaprav oba v redu,jaz pa imam tako dobre ker imam tudi lastne ovulacije,... Postopek pa gre takole,če sem prav obveščena bom izvedela čez par dni pri zdravnici,.kopiram od deklet,ki so ta postopek dale skozi. Potek inseminacije: 1.dan menstruacije javiš po telefonu v MB 5.dan ciklusa Klomifen tabletke začneš to kar vsaka 6.dan ciklusa 1.UZ 13.dan spet UZ 15.dan spet UZ 16.dan mož da izliv in nato čez par ur inseminacija ročno vstavljane njegove semena Ne pozabi name,da hitro ozdravim in da bi čimprej prišel najin dan za zdravnico in,da bi se hitro obrnil mesec in da bi prišla končno do svoje zelo,zelo,zelo željene :duda::duda::duda::duda::duda: jaz in tudi ti!!!! LP in za klomifen veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: nesvet in čimprej se mi kaj javi ali na forum ali pa v moj rr nabiralnik. LP in še enkrat naj te čuvajo :metulj::metulj::metulj::metulj:. Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|