Volga
|
Jaz te razumem, čeprav nisem sama. Ves ta blišč, "namišljeno srečne družine", kič, ljubezen, toplina, polne mize, bla, bal, bal....Glej, če je imelo biti, da si bila z nekom, pa vendarle nesrečna, potem je zdaj bolje, da si sama, pa četudi nesrečna. AMpak to se samo tebi tako zdi. Res, no. Fantek, star šest let, je že "velik" fant, z njim se da marsikaj pogovoriti, pozabavati, razumejo ogromno, več kot mislimo. Z njim si zapolni ta "srečni" praznični čas. Pa venda ne preveč, take fante že dušimo, če jih non stop nekaj zalezujemo. Poglej si kakšen dober film, kakšno prijateljico verjetno tudi imaš, povabi jo na kavo ali pojdita vidva k njej, upam, sa nisi iz kakšnega sela, in da si zato brez avtomobila nemobilna. Ker ta smrduh se vedno pokvari takrat, ko ni treba. Jaz sem tudi danes menjala akumulator. Nimaš kaj, banda požrešna. Kaj ti hočem reči: a ni vse tako črno, kot se vidi. Nenazadnje sta zdrava, to pa največ velja. Verjemi meni, ki pravkar preizkušam, kako je, če nisi zdrav. Vse dobro ti želim.
|