Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pravniki in ostali stručkoti - pomoč 23.8.2005 19:50:33
|
|
|
|
pika74
|
A sta lahko oba od zakoncev (staršev) brez službe? A je to zakonsko dovoljeno? A ni nek zakon, ki prepoveduje delodajalcu, da bi poslal še drugega od zakonskih partnerjev na zavod, če je eden že na zavodu? A kdo kaj več ve o tem? Jaz se spomnim, da so v prejšnji službi, kjer sem delala, rekli, da ne smejo odpustit zaposlenega, če je npr. žena tega zaposlenega, ki naj bi izgubil službo, že brez službe. :rozica::rozica:
|
|
|
|
pravniki in ostali stručkoti - pomoč 23.8.2005 19:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Nema milosti, PIka... Oba sta lahko brez službe... Naj bi sicer bile samohranilke nekoliko bolj zavarovane, pa osebe, starejše od ne vem koliko, ampak v praksi to ne deluje... Če ni več dela zate, ga ni... Pa pika...
|
|
|
|
pravniki in ostali stručkoti - pomoč 23.8.2005 19:58:18
|
|
|
|
pika74
|
Nikol se do zdej nisem s tem ukvarjala - zdej me je pa presenetla novica od pupice. Pismu, prideš iz porodniške in zgubiš službo - bemti svet. Sam jes se spomnem, v prejšnji službi tega niso smel narest. Nism pa zihr - mogoče je blo zarad tega, ker sta bla oba čez 50 let.:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
pravniki in ostali stručkoti - pomoč 23.8.2005 19:59:58
|
|
|
|
Annny
|
Žal je res tako, kot je napisala Kerensa.:zmeden2:
|
|
|
|
pravniki in ostali stručkoti - pomoč 23.8.2005 20:31:31
|
|
|
|
pika74
|
hvala :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?