Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pp pliko p3-modularni sistem 22.6.2005 7:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)- popoldne bila v Torri (ts) in ugotovila naslednje. V prenatalu stane modularni sistem (ogrodje - odprt voziček, zibka, jajček, nastavek za avto za jajček, paščki za zibko za v avto, strehica, torba, prevleka proti dežju za) 499 E.
|
|
|
|
pp pliko p3-modularni sistem 22.6.2005 22:41:02
|
|
|
|
Anja
|
PP p3sem gledala v Baby centru: cena brez zascite za dez in brez zimske vrece je 50.800 Jajcek s podlago za v avto (tista plastika) pa 31.000. Ni za dobit v modro rdeci kombinaciji ker bojda vec ne delajo. ker bomo imeli Vida bo moral lezat v modro-karirastem :) LP
|
|
|
|
pp pliko p3-modularni sistem 23.6.2005 22:11:49
|
|
|
|
spella
|
Jaz sem ga ravno včerej kupila v trgovini Mami (rdeče-srebrna brva):bravo::bravo::bravo:. Sem ga že pred dvema mesecema naročila preko Sončka, pa to barvo v pošiljki vedno izpustijo :zmeden:. S popustom (5% članstvo in 5% gotovina) pride nekaj manj kot 122.000 SIT...enako kot preko Sončka ;). Kokr sem ga sprobala, že 10X sestavila...raztavila:)-:)-:)-, se mi zdi super, če pa bo res bomo sprobalil septembra:bravo:. V galvnem so mi ga vsi priporočali in noben, ki sem ga vprašala ni imel slabih izkušenj;). Maš pa res vse v komšletu, še s torbo vred...notr je sam ena taka debela previjala podloga, ki zavzame 3/4 torbe...s tem da je torba kr dost velika:zmeden:. Upam, da sem kaj pomagala ;) LP Špela
|
|
|
|
pp pliko p3-modularni sistem 3.7.2005 19:04:43
|
|
|
|
Anja
|
Meni so pa v Baby centru rekli, da vec ni mogoce narociti te kombinacije :(( V kateri Mami si ga kupla? ...vidim da sem full pozna, samo vseeno prosim za odgovor ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?