pp pliko p3-modularni sistem (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> pp pliko p3-modularni sistem (21.6.2005 12:41:03)

ali ga katera ima? Kakšne so vaše izkušnje?

Anonimen -> pp pliko p3-modularni sistem (22.6.2005 7:11:30)

:)-:)-:)-:)- popoldne bila v Torri (ts) in ugotovila naslednje. V prenatalu stane modularni sistem (ogrodje - odprt voziček, zibka, jajček, nastavek za avto za jajček, paščki za zibko za v avto, strehica, torba, prevleka proti dežju za) 499 E.

Anja -> pp pliko p3-modularni sistem (22.6.2005 22:41:02)

PP p3sem gledala v Baby centru:
cena brez zascite za dez in brez zimske vrece je 50.800

Jajcek s podlago za v avto (tista plastika) pa 31.000.

Ni za dobit v modro rdeci kombinaciji ker bojda vec ne delajo. ker bomo imeli Vida bo moral lezat v modro-karirastem :)

LP

spella -> pp pliko p3-modularni sistem (23.6.2005 22:11:49)

Jaz sem ga ravno včerej kupila v trgovini Mami (rdeče-srebrna brva):bravo::bravo::bravo:. Sem ga že pred dvema mesecema naročila preko Sončka, pa to barvo v pošiljki vedno izpustijo :zmeden:. S popustom (5% članstvo in 5% gotovina) pride nekaj manj kot 122.000 SIT...enako kot preko Sončka ;). Kokr sem ga sprobala, že 10X sestavila...raztavila:)-:)-:)-, se mi zdi super, če pa bo res bomo sprobalil septembra:bravo:. V galvnem so mi ga vsi priporočali in noben, ki sem ga vprašala ni imel slabih izkušenj;). Maš pa res vse v komšletu, še s torbo vred...notr je sam ena taka debela previjala podloga, ki zavzame 3/4 torbe...s tem da je torba kr dost velika:zmeden:.

Upam, da sem kaj pomagala ;)

LP Špela

Anja -> pp pliko p3-modularni sistem (3.7.2005 19:04:43)

Meni so pa v Baby centru rekli, da vec ni mogoce narociti te kombinacije :((

V kateri Mami si ga kupla?

...vidim da sem full pozna, samo vseeno prosim za odgovor ;)

spella -> pp pliko p3-modularni sistem (4.7.2005 18:48:47)

V trgovini Mami na Celovški v Ljubljani. Sam so mel zadnjega :zmeden:. Men iz Sončka še kar niso sporočili, kaj je zdaj z vozičkom v tej barvi (pa vsi ga tko hvaljo...jaz pa čakam že dva meseca:zmeden:). No zdaj ga končno mam, ko so me starši prepričali, da naj ne čakam in ga drugje kupim :bravo:. Tukaj pa maš link...pa pokliči in vprašaj, kako je z zalogo in naročili;).

http://www.mami.si/pov122.html

Lp špela

Stran: [1]