Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 25.3.2010 18:43:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pozna kdo recept za špinačo v solati 25.3.2010 19:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Nabavim špinačo z manjšimi listi, jo solim, dodam malo na kocke narezanega paradižnika (ali na pol prerezan češnjevček), stinem gor 2 ali 3 limone, dodam še kanček olivnega olja, balzamičnega kis za vzorček - vse skupaj narahlo premešam. Na olivnem olju prepražim na hitro pinjole in jih "vrže" še vroče na špinačo in pospam z bolj grobo naribanim parmezanom. Sliši se dobro . Jaz bi paradižnik zamenjala z mozzarelo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.3.2010 19:25:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pozna kdo recept za špinačo v solati 25.3.2010 19:28:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda bi bila tudi mozzarela dobra... samo pol jaz ne bi dala parmezana... pa morda se mozzarela začne malček topit zaradi vročih pinjol in ne bi bilo tako estetsko (če je tukaj to sploh pomembno). Mislim da ne . Si jo kar predstavljam, rahlo topečo se, z vročimi pinjolami...mljask .
|
|
|
|
RE: pozna kdo recept za špinačo v solati 26.3.2010 10:02:13
|
|
|
|
Carmenka
|
Oj! Jaz jo jem skoraj vsak dan ker mi je fuuul dobra. Špinača (osušena, da v skledi ni preveč vode), sol, malo olja, limonin sok (pravi, ne nekih ponaredkov),parmezan (ne iz vrečke), prepražene pinjole. Dober tek! LP K
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Ime za punčkopathraZa najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.Klara (
35%)
Olivia (
40%)
Serena (
7%)
Sabrina (
19%)
Število vseh glasov: 168Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!