|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozdravljene!
12.12.2004 23:55:49   
belica
Sem nova med vami s podobnimi tezavicami.
Namrec s fantom se ze skoraj dve leti trudiva dobit bebico pa nam ne rata, verjetno boste rekle nic novega, vendar sem se po dolgem premlevanju odlocla,da probam poiskat tolazbo in odgovore med podobnimi sotrpinkami. Pred pol leta mi je moj ginekolog svetoval naj se odlociva za preglede, da vidiva na cem sva. No, fant je opravil vse preglede, ki niso najbolj sijajni vendar niso niti tako slabi, (50% gibljivost semencec, morala bi biti pa 60 ali 70%), prav tako sem merila bazalno tempreraturo, kar je po moje totalna bedarija, ker nisi nikoli enako spocit...zdaj pa me zanima,kaksni pregledi sledijo in koliko casa priblizno moram cakat na preiskave? Slisala sem tudi da zna biti stvar zelo bolece.
Prosim vas za cim vec informacij, ker bi se rada cim bolj pripravila na to, ker me je ze posteno strah.
V naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Lep pozdravcek

:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pozdravljene!
13.12.2004 7:17:48   
biba77
Pozdravljena, belica!
Dobrodosla, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!
Si na pravem mestu!
Midva z mojim se sedaj slabi dve leti trudiva in do sedaj sva dala skozi: on spermiogram, jaz pa spremljanje ciklusa z UZ in hormonsko testiranje (krvna slika skozi ciklus) in sedaj sem na Klomifenu. Ce ne bo uspelo do januarja, gremo v nove boje, vendar se ne vem, kako se bomo lotili.
Katere druge postopke ti bodo pa sigurno punce, ki so jih ze imele, se opisale!
Lep dan!
:miska:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pozdravljene!
13.12.2004 10:09:16   
tinkamiška
Pozdravljena belica!
Midva se trudiva, mislim, da enajsti, sem pozabla, mesec in če nama tokrat ne rata imam januarja histero in laparoskopijo. Možek je bil na spermigramu, ki pa ni bil najboljši zelo, zelo slab pa tudi ne. Jemala sem Klomifen, ki pa ga nisem najboljše prenašala in sem ta mesec samovoljno prenehala. Možek je vitamine za boljše plavalčke in upava na najboljše!

Držim pesti tudi za vaju!!!!!!!!!!:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pozdravljene!
13.12.2004 11:14:44   
emaa
Midva se trudiva 14 mesec, danes bom dala kri za hormonske preiskave, mož ima spermiogram. Dobila bom napotnico za ambulanto za neplodnost, s tem da je pri meni z UZ ugotovila, da ne prihaja do O. Bazalno temperaturo si moram ravno tako merit, mi sicer naraste, približno takrat, ko naj bi bila O ampaka do M zgleda kot serija manjših potresov. Najverjetneje bom dobila v prihodnosti klomifen, kaj me pa čaka zatem, bomo pa še videli.

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pozdravljene!
14.12.2004 1:04:30   
belica
Joj, hvala za tako dobrodoslico nisem si mislila, da bom dobila toliko odgovorov:)
drugace mi je zelo zal za vse vas in vas razumem, zato vam zelim veliko srece, se posebaj pa, da vam nikoli ne zmanjka dobre volje in potrpezljivosti,kot pravijo kdor caka docaka.
jaz sem bila danes pri svojem G in mi je dal napotnico za HSG, pa bomo vidl kaj bo?!
LP Z OBALE!
:rozica:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pozdravljene!
14.12.2004 12:59:11   
belica
Ma ni panike, tudi jaz nisem vedela pa sem se pozanimala, mogoce je malo prevec strokovno napisano,vendar se meni zdi tako najbolj razumljivo in podrobno, tudi za ostale zenske ki ne vejo kaj pomeni to a, jih to se caka.

HSG –histerosalpingografija je diagnostična preiskava pri kateri se ugotavlja nepravilnosti materničnega ustja, notranjosti maternice, jajcevodov in nekatere nepravilnosti v trebušni votlini. Največkrat to preiskavo delajo v sklopu ugotavljanja vzrokov za neplodnost. Preiskava se opravi ambulantno in ni boleča, če je ženska sproščena in nima zlepljenih jajcevodov. Pri preiskavi se v notranjost maternične votline vbrizga kontrastno sredstvo, ki se iz maternice razširi skozi jajcevode v trebušno votlino, ob tem se naredi RTG slike in opiše stanje ginekoloških organov. Preiskavo se opravi v prvi polovici menstrualnega ciklusa, po menstruaciji.
meni je zdravnik reku da ti to v bistvu spihajo jajcevode ce imas mogoce kaksno sluz notri in da ce je vse po sreci,da bi morala zanosit v roku treh do sesth mesecev, ce pa ne pa sledijo druge preiskave, meni je omenil hormonske, tako da upam, da da nama bo ratalo ze po HSGju.
ne mi zamerit za kaksne napakicece so, ampak se mi full mudi.
lp, pa veliko srece pri :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::duda:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pozdravljene!
15.12.2004 18:20:09   
belica
Ma ni zakaj. V izolski bolnici so te preizkave vsak torek in cetrtek, prit moras ob 8.30 in si, ce je vse po sreci, tam do 17.00, ce pa je kaj narobe pa ostanes notri, lej jaz grem naslednji torek, pa ti bom znala natanko povedat iz lastnih izkusenj. malo me samo skrbi, ker je ta izolska bolnica na slabem glasu, upam, da bo vse ok.Kako dalec si pa ti?:rozica:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pozdravljene!
15.12.2004 18:27:25   
belica
a, ja! hvala za rozico!:miska:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pozdravljene!
16.12.2004 9:41:34   
biba77
Ojla, Pika78 :rozica:!

Ikonce dobis, ce se registriras in prijavis.

Drzim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: za vaju!!!

Pozdravcek!

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pozdravljene!
16.12.2004 22:41:37   
belica
O, hvala ti! Kar se tice pregledov, hodi cim prej, prej bos vedla na cem sta, pa se za postojnsko bolnico sem slisala, da je ena najboljsih kar se tice tega, jaz upam da bom sla lahko tja enkrat rodit, ce bo Bogec dal. :),
drzim pesti za vaju.
ps.Oglsim se ti pa takoj, ko bom lahko, lp :rozica:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?