|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozdravčki vsem
17.4.2005 13:12:07   
LARIKA
Ojla punce! sicer sem nova in se vam bolj malo pridružujem v čveku,ampak velikokrat berem vaše poste. in moram rečt da je tole full pametno da si mamice lahko pomagate in svetujete,držite druga drugo si stojite ob strani,ste skupaj žalostne in se skupaj veselite vsake nosečke. čeprav še nisem v vašem klubu nosečk, se mi zdite res full fajne in vas res rada prebiram.
pred kratkim sem zvededela da je prijateljica zanosila, po dolgem upanju se jima je končno uspelo in sem res vesela za njiju,čeprav sta oba še čist v šoku. pa še ena prijateljica je noseča v 5 mesecu. za ostale pa navijam da bi jim uspelo. midva z možem pa bova še malo počakala.med tem časom se bom veselila z vsako od vas in z vsemi mojimi prijateljicami.
aja pa eno vprašanje za vse,ki boste tole prebrale.
zanima me če vas ni nič strah dajat na net slikic vaših malčkov? a veste kaj se vse dogaja? sama sem se pred kratkim znašla v skoraj nezavidljivem položaju in ne želim da bi vas kdo tako nadlegoval ali izkoristil slike vaših malčkov in jih uporabil za svinjarije. v bistvu me je na to opozoril moj oče,ki je zelo veliko na internetu in je opazil da so določeni starši zelo naivni,kar pa pedofili izkoriščajo,na žalost.
res me zanima kako gledate na te zadeve. upam da vas nisem prestrašila ali vam pokvarila dneva.

lp larika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pozdravčki vsem
17.4.2005 13:48:29   
nikitta
Pozdravljena,

prvo, da rečem, da sem zelo vesela, da smo spet ON LINE!

Uh, glede slikic...imam eno izkušnjo, ki mi je dala precej za mislit:

lansko leto sem z video kamero posnela ta malega, ko se je mazal s kremo za sončenje. Res je užival in se smejal zraven...ves popackan in bel...
No, ta video posnetek smo shranili na računalnik pod MY MOVIE- MORJE 2004!
In en večer ko sem imela vklopljen E-Donky (sem filme "dol vlekla") se mi je priklopil en **** na računalnik in je download-l naš filemček Morje 2004! Takoj sem internet izklopila...po 30 sekundah! Res, ni prijeten občutek...

Vprašanje je kdo pa kaj počne s tem materialom in slikicam naših malčkov...

Vendar, moram povedat, da z velikim veseljem pogledam vse naše navihančke in da mi je všeč ko se kakšna mamica pohvali z najlepšim zakladom...

Hm, želi si, da se slikice, filmi in besedila ne bi zlorabljala, a na žalost nekateri, ki ne sodijo na ta forum počnejo ravno to!

PS: zadnjič sem zasledila, da je celo objavljena ena porodna izkušnja, brez dovoljenja avtorice. Nekateri se res brez pomislekov privoščijo, da ukradejo ( TO JE KRAJA) in potem to uprabijo v svojo korist!

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pozdravčki vsem
17.4.2005 14:06:48   
LARIKA
Sej to hočem povedat,da se to prepogosto dogaja. Meni je full hudo ko se zlorablja slike nedolžnih otrok. Najprej se mi je zdelo brezveze ker so nekateri albumi zakljenjeni,zdaj gledam z drugimi očmi in razumem zakaj in se mi zdi prav.
Tudi moji starši ne dajejo na internet nobenih naših slik,čeprav smo že vse velike punce-jaz sem poročena moje sestre pa v puberteti- 17 let bosta letos. Pravi da se full boji za nas,tako da ne zagovarja tega.
Jaz sem tudi hotela dat ene par najinih slikic gor s poroke pa mi ne dovolijo. Pa tko sem ponosna na najine slikce.
Sicer je res full lepo pogledat vaše malčke-svojih še nimava, in se ćist raznežim ob takih lepotcih in lepotičkah. res imate luštkane otročičke in mčuvajet jih kot zaklade-v kar sicer ne dvomim da to že počnete.

lp larika

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pozdravčki vsem
17.4.2005 14:08:59   
Anonimen
Larika, jaz bi bila pa vesela, če bi še ti napisala, kaj se ti je zgodilo, da si se znašla v "skoraj nezavidljivem položaju", da bi ostale vedele, česa se konkretno moramo paziti.

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   pozdravčki vsem
17.4.2005 14:18:46   
Divja vijolica
Na e mulu moraš označiti, kaj dovoliš, da drugi snemajo od tebe. Si ne predstavljam, da bi kar vsak lahko presnemaval moje zasebne stvari. :zmeden:

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pozdravčki vsem
17.4.2005 14:23:06   
LARIKA
na morju me je en stari ata snemal celo popoldne-odraslo žensko-pa nisem ne vem kaj osebnega. po določenem času pa mi je malo sumljivo zgledal da je vskič ko sem prišla iz morja kamero ven povleku. pa sem prosila prijatelja če se malo stegne pa pogleda kaj del s kamero. pol pa šok. na zaslonu sem bila samo jaz od vseh,ki so bili okoli mene. in pol ko smo ga pogruntal se mu je še full fajn zdel ker ima moje posnetke. sicer nismo počel nič takega (samo topless sem bla). in potem je to pokazal svoji ženi,češ poglej kaj imam jaz ti pa ne. in je ženska čist ven padla,znorela do amena in je mogu pred njo vse pobrisat. še pred tem smo pa mi z njo klepetal, se smejal-res prijazna ženska, tako da me je v bistvu gospa rešila. od takrat topless samo še na samem in nikjer drugje.
potem pa mi oče prav da sem lahko vesela, da je ženska ukrepala,ker taki stari ati snemajo mlada dekleta potem pa njihove posnetke dajejo na internet.
sej vem da sem si sama kriva in upam da semi kaj takega nikoli več ne zgodi in nikomur ki ga poznam,ker je res neprijetno

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pozdravčki vsem
17.4.2005 14:43:34   
Pupica
nikitta žal te moram popraviti, da si narobe prebrala oz.interpretirala zgodbo o objavi porodne izkušnje.
Bila je objavljena moja, vendar ni bila ukradena:ups::ups:

Na Mama.si so objavili prošnjo, da če ima katera porodno izkušnjo, ki bi jo bila pripravljena deliti, naj jo napiše.
No jaz tega nisem videla, sem jo pa objavila na forumu od koder so jo potem oni vzeli(ne pa ukradli).
Poleg tega bi jo jaz objavila, le da se mi ni dalo poslati. Post ki sem ga napisala pa je bil bolj v smislu, kako to da so sploh objavili, čeprav so potem punce smatrale, da mi ni prav da je bila objavljena:(

Glede slikic pa tako...še nikoli nisem imela težav pri pridobitvi gesla. Od nobene.Pa tudi jaz sme še vsaki dala geslo:zmeden:
Tako da vsak ki želi, lahko pride do slikic.

Se pa jaz osebno bolj bojim ljudi ki jih poznam, ker doslej so mi le taki ljudje delali škodo in se "izživljali"nad slikicami...:pujs::pujs::pujs:

Lep dan še naprej z RR!!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pozdravčki vsem
17.4.2005 20:18:11   
puncica
Ne mene ni strah, itak imam čist normalne slikce gor, golih oz, takih kjer bi se naša lulika vidla nimam:bravo::bravo: Zaenkrat vse ok deluje in nimam slabih izkušenj.

A ja pa dobrodošla:bravo::bravo:

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pozdravčki vsem
17.4.2005 23:58:14   
nikitta
Pupica & Tia, vsekakor je to boljša novica od tiste, ki sem jo razumela, ko sem prebrala nekaj časa nazaj...pa tudi reakcije.
Če sem narobe razumela je meni v veselje, čeprav vem, da se v resnici dogajajo take stvari, a na srečo nisi bila to ti!

lep pozdrav.
Nikitta

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......