nikitta -> pozdravčki vsem (17.4.2005 13:48:29)
|
Pozdravljena, prvo, da rečem, da sem zelo vesela, da smo spet ON LINE! Uh, glede slikic...imam eno izkušnjo, ki mi je dala precej za mislit: lansko leto sem z video kamero posnela ta malega, ko se je mazal s kremo za sončenje. Res je užival in se smejal zraven...ves popackan in bel... No, ta video posnetek smo shranili na računalnik pod MY MOVIE- MORJE 2004! In en večer ko sem imela vklopljen E-Donky (sem filme "dol vlekla") se mi je priklopil en **** na računalnik in je download-l naš filemček Morje 2004! Takoj sem internet izklopila...po 30 sekundah! Res, ni prijeten občutek... Vprašanje je kdo pa kaj počne s tem materialom in slikicam naših malčkov... Vendar, moram povedat, da z velikim veseljem pogledam vse naše navihančke in da mi je všeč ko se kakšna mamica pohvali z najlepšim zakladom... Hm, želi si, da se slikice, filmi in besedila ne bi zlorabljala, a na žalost nekateri, ki ne sodijo na ta forum počnejo ravno to! PS: zadnjič sem zasledila, da je celo objavljena ena porodna izkušnja, brez dovoljenja avtorice. Nekateri se res brez pomislekov privoščijo, da ukradejo ( TO JE KRAJA) in potem to uprabijo v svojo korist!
|
|
|
|