ronja
|
No, najprej ti želim vse najnaj za rojstni dan in posebej ti želim, da drugo leto tvoj ljubi moški ne bi pozabil na datume! Sicer je pa tako: fantje pa datumi - ni za skup... MOj ljubi ve moj rd, za vse ostale pa mu moram jaz povedat - tudi za njegove starše, brata... Njim to toliko ne pomeni in potem se ne znajo vživet, da komu pa... Da ne govorimo o njegovem očetu... NJegova mami je bila čisto vsako leto žalostna, ker je pozabil njuno obletnico, pa teh obletnic je že kar nekaj, okoli 30... Najprej mi je bilo samo hudo, potem sem si rekla, da naslednje leto ga bomo pa spomnilil... potem smo to probali naredit - pa je trdil, da obletnice še nimata zdaj, ampak čez par dni - in je bila spet žalostna (mal zamešuje z rd od prvega sina, ki se jima je rodil leto zatem)... Največji hec je v tem, da ima to svojo ženo res rad in je noče zezat! Samo čisto res pozabi! POtem mu je žal in ji naslednji dan kupi kako večje darilo, ona pa ga sploh ni vesela, ker bi rajši eno malenkost na pravi dan... in tako sta bila vedno žalostna... No, letos nam je pa le ratalo!!! Sem zbrcala svojega fanta, da ga je klical par dni prej, pa potem prejšnji dan in za vsak slučaj še na D dan. Ji je naredil kosilo in fantova mami je bila v 9. nebesih! Kako malo je včasih potrebno Potem smo bili vsi ful srečni Se dogaja tudi v najboljših familijah, skratka... Se je zgodilo tudi meni, da sem zamutila datume: cel mesec sem že delala darila za svojega lubija, splanirala sem svega i svašta, kako ga bom razvajala na ta dan... Potem mam pa uro, ki misli, da majo vsi meseci 31 dni in sem zamutila datum! in mi on reče nekje okoli 10h zvečer, če mu ne bom nič čestitala... jaz pa, da komaj čakam, da bo ura 12, da mu bom lahko... No, potem pa mi pove, da bi bilo takrat že malo pozno... Največji hec je pa to, da je on to čisto pozabu , ravno zadnjič je bil presenečen, ko sem mu rekla, da sem jaz tudi pozabla, res je čist pozabu; mene je pa še vedno sram , ko se spomnim... To nima veze s tem, koliko te ma rad, samo s tem, koliko je smotan
|