|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozabo je
29.5.2007 8:45:04   
Anonimen
Toliko krat sem se že pod anonimen pizdila na svojega moža ampak zdaj bom kr tako,ker kaj je zdaj naredo je prešlo vse meje.Namreč 5 let sma skupaj,jaz pa sem včeraj mela rojstni dan in on je pozabo:nobenega voščila ,nobene vrtnice,nobenega darila-nič!Jaz pa tud namerno nisem nič rekla.Kaj pravite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozabo je
29.5.2007 8:50:27   
kalbo
Vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2007 8:50:59   
Anonimen
Ja.. Zahvali se mu za dobro noč, pa naj študira, kaj je bilo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2007 8:51:15   
Anonimen
Aja, pa vse najboljše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2007 8:53:22   
Dream
Vse najboljše, Carissima!

No, najk te potolažim, da se je moj bivši šele po treh tednih spominl, da sem imela enkrat v bližnji preteklosti RD.  Naslednje leto sem se naredila neumno, ko ga je imel sam. Je bil tako užaljen, da je joj. Ampak je vsaj videl, kako je to... In mimogrede, takrat sva bila skupaj že 5. leto...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2007 8:53:31   
Anonimen
Vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2007 8:57:16   
Felicity
Vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

Da bo milo za drago - naslednjič tudi ti preskoči njegov RD.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2007 9:01:07   
Anonimen
Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image  tudi z moje strani.

No, midva sva latni oba pozabila na obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (9). Letos pa sva se oba spomnila (10) - čudežuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2007 9:05:26   
kaja26
vse najboljše

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2007 9:05:40   
CAPA
Lansko leto, ko je praznoval moj user posted image , sem se cel dan pripravljala, kdaj bo priložnost... pol smo mel pa piknik... kup enih opravkov okol strežbe itd... in kaj se je zgodil... pozabim čestitat... čeprav je blo kristalno jasno, da VEM za rojstni dan.. Darilo pa je dobil kak dan prej, tko da...

In mi naslednje jutro reče... tiuser posted image  kaj pa čestitke?user posted image

Še zdej se kdaj nasmejiva...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2007 9:06:15   
Anonimen
VSE NAJ,NAJ!

user posted image

(odgovor članu kaja26)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2007 9:08:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image  tudi z moje strani.

No, midva sva latni oba pozabila na obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (9). Letos pa sva se oba spomnila (10) - čudežuser posted image

Vse naj. tudi iz mje strani.. Dvojcica.. kul.. :))) he he

Midva sva tud pozabla na 9 obletnico.. Ocitno je 9-ta za pozabt.. ampak sem se pa jst pol spomnu cez ene 14 dni.. tko da ta adut mam zdej za enih 15 let.. ha ha.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2007 9:16:15   
altati
Vse najboljšeuser posted image user posted image !

Jaz bi mu samo kontra pozabila na RD!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2007 9:25:54   
jade1
Vse najboljše seveda. Ampak zakaj pa mu nisi že včeraj rekla? Pač se zgodi, da pozabiš, kaj češ. Jaz sem se ravno včeraj spomnila, da bi bilo dobro pogledat na koledar na kateri dan pride 25.5, ko ima moja zelo dobra prijateljica rojstni dan in kaj ugotovim? Da je že 28.5 user posted image  In študiram kako mi je to ratalo? Enostavno nimam občutka za datume. In se ji opravičim in čestitam. Mi je rekla naj se ne sekiram, ker se to pozabljanje začne dogajati vsem po 30- tem.user posted image user posted image user posted image
Moj ne more pozabiti kdaj imam jaz rojstni dan, ker mu že prej povem kaj bi rada imela he,he. In on je ves vesel, da mu ni treba študirat. Lani sva pa oba pozabila na 4 obletnico poroke, nam je kapnilo šele čez 3 tedne. user posted image
Ti predlagam, da si kupiš nekaj lepega in mu predložiš račun. Ko bo vprašal zakaj pa to mu povej, da je to darilo za tvoj rojstni dan in se mu najlepše zahvali, ker je bil tako radodaren.  user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2007 9:56:08   
BLAŽIKA
Da bo milo za drago - naslednjič tudi ti preskoči njegov RD

VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2007 10:45:18   
snake
katastrofa, jaz bi znorela se poznam in bi zelo težko pozabila.......

povejmu kaj je pozabu in naj se zdaj odouži in ti ga lepo olupi do konca.......vse živo si zaželi in naj ti ugodi in kupi

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2007 11:00:12   
valči
Vse najboljše,pa po možnosti mu vrni,da vidi,kako ti je.

Jaz sem lani pozabila na bratov rojstni dan in čez en teden ga kličem,se mu opravičujem.Pa je rekel,da bo on tudi pozabil,da mi vrne.In je res pozabiluser posted image

Letos nisem,pa upam,da on tudi ne bo,ni fajn to,res ne.

user posted image  ni še nikoli pozabil,me že mesec dni naprej sprašuje kaj bi rada imelauser posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2007 11:35:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Prisotna user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.5.2007 11:51:58   
barcaffe
Jah kako. Enostavno mu povej, da se ful dobr počutiš, ker se letos nisi postarala za eno leot. Pa naj pogrunta zakaj. Kupi si eno drago darilo, če pa kaj reče, pa mu povej da je dovolil za tvoj rojstni dan.

Drugače pa vse najboljše za osebni praznik. user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.5.2007 12:05:14   
koala
Najprej vse najboljše.

Kot drugo, jja ne rečem da bi mi bilo prev in čisto vseeno mi tudi ne bi bilo, ampak neke užaljenosti pa nebi vzganjala, če je to najhujše kar se ti zgodi v življenju........

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu barcaffe)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.5.2007 12:29:08   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Prisotna user posted image   user posted image user posted image

Se ena prisotna user posted image

Sicer pa mozek se ni pozabil na moj RD. Ne zdrzim pa scvekam kaj bi rada pa ce se zaveda, da mam kmalu RD. Zdaj pa imamo s sinom dober teden narazen RD pa niti ne more pozabiti, a darling ima RD dva dni pred obletnico poroke, tako da..... nastimano, da se ne more pozabiti user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Misek -- 29.5.2007 12:31:53 >

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.5.2007 13:09:42   
ronja
No, najprej ti želim vse najnaj za rojstni dan in posebej ti želim, da drugo leto tvoj ljubi moški ne bi pozabil na datume!

Sicer je pa tako: fantje pa datumi - ni za skup... MOj ljubi ve moj rd, za vse ostale pa mu moram jaz povedat - tudi za njegove starše, brata... Njim to toliko ne pomeni in potem se ne znajo vživet, da komu pa...

Da ne govorimo o njegovem očetu... NJegova mami je bila čisto vsako leto žalostna, ker je pozabil njuno obletnico, pa teh obletnic je že kar nekaj, okoli 30... Najprej mi je bilo samo hudo, potem sem si rekla, da naslednje leto ga bomo pa spomnilil... potem smo to probali naredit - pa je trdil, da obletnice še nimata zdaj, ampak čez par dni - in je bila spet žalostna (mal zamešuje z rd od prvega sina, ki se jima je rodil leto zatem)... Največji hec je v tem, da ima to svojo ženo res rad in je noče zezat! Samo čisto res pozabi! POtem mu je žal in ji naslednji dan kupi kako večje darilo, ona pa ga sploh ni vesela, ker bi rajši eno malenkost na pravi dan... in tako sta bila vedno žalostna...
No, letos nam je pa le ratalo!!! Sem zbrcala svojega fanta, da ga je klical par dni prej, pa potem prejšnji dan in za vsak slučaj še na D dan. Ji je naredil kosilo in fantova mami je bila v 9. nebesih! Kako malo je včasih potrebnouser posted image Potem smo bili vsi ful srečniuser posted image

Se dogaja tudi v najboljših familijah, skratka... Se je zgodilo tudi meni, da sem zamutila datume: cel mesec sem že delala darila za svojega lubija, splanirala sem svega i svašta, kako ga bom razvajala na ta dan... Potem mam pa uro, ki misli, da majo vsi meseci 31 dni in sem zamutila datum! in mi on reče nekje okoli 10h zvečer, če mu ne bom nič čestitala... jaz pa, da komaj čakam, da bo ura 12, da mu bom lahko... No, potem pa mi pove, da bi bilo takrat že malo pozno... Največji hec je pa to, da je on to čisto pozabuuser posted image , ravno zadnjič je bil presenečen, ko sem mu rekla, da sem jaz tudi pozabla, res je čist pozabu; mene je pa še vedno sramuser posted image , ko se spomnim...

To nima veze s tem, koliko te ma rad, samo  s tem, koliko je smotanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.5.2007 13:15:12   
srki
Najprej vse najboljše!

Ah, pa ne bit občutljiva in mu vračat milo za žajfo!

Moj je tudi butelj za take zadeve, mojega si je komaj zapomnil, pa je tako simpl-1.2., pa za njegovo mamo si je komaj zapomnil, Pač, ni tip za take stvari, za rojstni dnevi ga pač ne zanimajo. Pika. In kaj naj zdaj? Se jokam, cvilim, tulim?

Sprejela sem takšnega, pozabljivegauser posted image . Še dobro, da ima meneuser posted image , da ga na marsikaj spomnim.

Pa lepo praznujta, skupaj, pripravi mu ti presenečenje, pa naj tuhta, zakaj zdaj to, bo čisto zmedenuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.5.2007 13:57:37   
muška
jaz bi pa čisto drugače reagirala. POvabila bi ga na večerjo (ali pa bi jo skuhala doma) se lepo oblekla in ga pričakala. Ko bi pogledal kot bik v nova vrata in verjetno rekel, kaj pa praznujemo, ali pa zakaj pa to; pa bi mu rekla,  da bi mi lahko rekel vsaj vse najboljše, če je že bila vrsta v cvetličarni predolga.

pa pomoje bi bila dobre volje kot še dolgo ne, ko bi videla njegov osupel izraz user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.5.2007 14:08:59   
Taula
Muška..dober predlog.

To da naj se pa ne sekira zaradi tega, je pa meni mimo. To da partner pozabi da imaš r.d. je zelo žalostno.
Živimo v dobi računalnikov, koledarjev, mobitelov. Lahko si uredi alarm/opomnik, v kolikor je tako pozabljiv, da se spomne na to. Izgovora za tako pozabljivost ni.

Drugače pa carissima...
 user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......