|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozabo je
29.5.2007 14:58:51   
Enolla
Vse najboljše!user posted image  Ja, datumi in moški so včasih dve različni stvari. Enostavno pozabijo, mi pa si ženemo k srcu kaj nam je s tem želel povedati in ali nas ima še rad. Naslednje leto ga začni opozarjati že mesec prej v konstantnih razmakih kdaj imaš rojstni dan. Za letos mi je pa všeč predlog od muške.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.5.2007 15:10:43   
Anonimen
Uh, in jaz se sekiram, ker nisem dobila od njega nobene cestitke za RD? user posted image  Ce je bil pa 18., no .. (sem jo dobila pa zdaj, ko sem naredila izpit pa itak je bila ''obmesecnica'' user posted image )

Jah, moj se ne bi ravno gladko izmazal. Si pa take stvari vse zapomni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
30.5.2007 7:03:03   
Anonimen
Najlepša hvala vsem.Samo zdaj ne razumem-kaj je to samo mene prizadelo?!Očitno je kaj narobe z mano.Edino kaj jaz vem je to da jaz nikoli nebi tega pozabila,pa ne najine obletnice in podobno.Lahko že pozabi kateri mehčalec mora kupit v trgovini(vijolčni Silan-že 1 leto samo tegale uporabljam pa me vseeno še vedno kliče iz trgovine ali prinese narobnega),AMPAK na ženin rojstni dan...HALOOO!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
30.5.2007 7:06:31   
Anonimen
Ja moj je prvo leto tudi pozabil, pa sem mu malo "zamerila".... Zdaj pa vsakič v tistem mesecu sprašuje, kaj si želim za rojstni dan, da ne pozabi. Jaz njegovega rojstnega dneva tak ne pozabim, ker se zbudi tisti dan, pa reče rojstni dan imam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
30.5.2007 10:15:48   
Taula
Samo zdaj ne razumem-kaj je to samo mene prizadelo?!Očitno je kaj narobe z mano

Nič ni narobe s tabo. Tudi mene bi ZELO motilo. Sej sem napisala..če je tako pozabljivi naj pa shrani opomnik v mobitel ali označi na koledarju.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.5.2007 0:46:02   
ronja
carrisima, nič ni narobe s tabo, ampak drugič mu vseeno rajši kar na pravi dan omeni, da je dan D, pa da naj se ti malo odkupi, če je že pozabil... Po moje se ti bo z veseljem, pa še ti boš vesela, da se je tako pripravljen potrudit zate.

Saj vem, da se ti zdi nemogoče pozabit, pa ti rečem, da se zgodi, da zamešaš datume - res sem mu cel mesec delala darila, svašta splanirala, skoz sem mela to v mislih, potem je pa prišel ta datum, pa sem mislila, da ni tapravi... Se zgodi, pa res to ne pomeni, da te nima rad, samo malo je smotan;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.5.2007 11:08:54   
Anonimen
user posted image  saj moj mož ti ne bo znal povedat kdaj imam RD če ga vprašaš. No, po tehtnem premisleku se bo spomniluser posted image . Pa naj ga zadavim zaradi tegauser posted image user posted image .

Saj tudi zase pozabi, se mu to ne zdi nič poseben dan, kdaj ga imajo njegovi starši tudi pozabi, ga moram jaz opomnit.....madonca, saj si niti ne zna zapomnit kdaj imam PDP, pa bo to njegov prvi user posted image . Vse kar skupaj spravi je da enkrat septembra....

Hja, tudi takšni obstajajo....Ga moram vedno par dni prej opomnit, pa še na isti dan, da potem le nekaj skupaj spravi......user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
31.5.2007 11:54:54   
Zahi
kaj je ženskami pa temi datumi? tega nikol ne bom razumel.. rojstni dan mora opozorit tisti ki ga ima..

torej "Dragi.. v petek praznujem roj. dan.. in te peljem nekam na večerjo"..

razni datumi, obletnice ipd.. sej je vse fajn in lepo.. samo .. zakaj ne imeti "obletnice" vsak dan.. al pa vsak drug dan? user posted image

kaj je tisti dan tok poseben, da se moraš SAMO takrat spomnit na nek datum ali preteklost?

< Sporočilo je popravil Zahi -- 31.5.2007 11:55:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.5.2007 14:13:18   
ronja
Zahi, bohtenemara, pa kje je kaka napisala, da SAMO takrat? Punce, a je katera tu, ki ima kaj proti, da ji dragi vsak dan pripravi kako prijetno presenečenje? naj dvigne rokouser posted image Vidiš, zahi, nobene ni!

Saj ne pravimo, da samo na tisti dan, samo da je lepo, da tisti dan, pa še kak drugi. Jaz sicer nisem tako občutljiva na to, se mi zdijo pa prazniki fajn, so en tak fajn izgovor za zabavo, presenečenja,... Ker se nam včasih na kak navaden dan to pač ne da, prazniki so fajn pa pikauser posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.5.2007 14:32:12   
baguSka
kaj je tisti dan tok poseben, da se moraš SAMO takrat spomnit na nek datum ali preteklost?

Problem je v tem, ker nekatere nimajo pozornosti noben dan v letu... in potem je vsaj TA dan tisti, ko si zelijo pozornosti.

Se pa strinjam, da kdor si dolocen dan zeli pozornost, naj na ta dan prej opozori, ne pa da pricakuje od drugih, da se bojo spomnili. Tega pa tud jst ne stekam.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......