|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povijalne plenice
7.4.2005 16:03:35   
Alina_alin
V Tosami imajo dve vrsti povijalnh plenic - ene manjše od Sončka in ene večje, kjer blago zgleda kot da bi bilo "tetra". Katere so boljše - oz. katere predlagate da kupim in koliko?
In koliko navadnih tetra plenic?
Hvala vam za nasvet!
Pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   povijalne plenice
7.4.2005 16:40:34   
Anonimen
Mi jih imamo okoli 30, pa še vedno včasih premalo. Uporabljam jih za kupčka podret, na previjalni mizi, za široko povijanje - 2 kom, za pod glavico v posteljici, v ležalniku, za kopanje vsak večer 2 kom, itd. Potem pa imam še 20 malih krpic za brisanje bruhecov in sline. Tiste, ko izgledajo kot da so tetra, te imam jaz in so ful mehke.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   povijalne plenice
7.4.2005 16:54:47   
malika
Navadnih tetra plenic boš rabila kar precej. jaz sem jih za začetek kupila 20 pa je bilo premalo in sem nato šla še po 10. Povijalnih plenic(to so tiste vrhnje za široko povijanje a ne?), pa rabiš manj. Enih 5 bo čisto dovolj, ker ponavadi itak ostanejo čiste in jih lahko uporabiš večkrat.

Drugače pa sem jaz kupila najcenejše plenice v DM in so bile super fino tanke in mehke, pa še likale so se hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   povijalne plenice
7.4.2005 17:24:13   
Alina_alin
V bistvu me zanima za plenice - za široko povijanje - ja, tiste s trakci... Imajo namreč Sončekove - malo manjše in ene večje... Oboje so s trakci. Katere so boljše?

Neposredna povezava do sporočila: 4
   povijalne plenice
7.4.2005 17:48:59   
Anonimen
Ajaaaaaa, teh pa res ne rabiš veliko. Jaz jih imam čez 20, uporabljam pa samo kake 3, ki so najbolj fajn. Ker jih res večkrat uporabiš, kot pravi Malika, pa še samo za prve 3 mesece so, potem pa adijo z njimi, za pod brisat!:)-:)-:)-:)-:)-
Nimam pojma, katere so boljše, jaz imam neke bolj velike, tiste so mi super, ker se dajo fajn zategnit.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   povijalne plenice
7.4.2005 18:15:31   
Lunca1
Po moje so oboje enake. Glej da ne bodo prevelike. Vzemi tiste ki so cenejše, saj jih otrok tako ali tako nosi pod oblačili. Sem pa videla da obstajajo tudi pisane.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   povijalne plenice
7.4.2005 18:17:02   
Lunca1
Pa še to, če boš rodila v Kranju ali na Jesenicah in bodo kolki OK, jih sploh ne boš potrebovala. Jaz sem samo eno enkrat i:love:n to je bilo to. V tem primeru rabiš 1-2, potem pa svojega pošlješ po še ene par, če boš rabila.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   povijalne plenice
8.4.2005 10:00:22   
taca
Jaz sem mela tiste od Sončka, ki jih imajo v Tosami. Ena povijalna je okrog 500 sit, rabila sem jih pa 5 kom.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   povijalne plenice
8.4.2005 10:48:00   
malika
Vzami tiste, ki so cenejše oz. manjše

Neposredna povezava do sporočila: 9
   povijalne plenice
8.4.2005 12:18:12   
Alina_alin
Hvala vam. Torej sem vredu kupila - ta manjše - od Sončka. Ja, cene obeh pa so nekje 500 sit.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.