povijalne plenice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Alina_alin -> povijalne plenice (7.4.2005 16:03:35)

V Tosami imajo dve vrsti povijalnh plenic - ene manjše od Sončka in ene večje, kjer blago zgleda kot da bi bilo "tetra". Katere so boljše - oz. katere predlagate da kupim in koliko?
In koliko navadnih tetra plenic?
Hvala vam za nasvet!
Pozdrav!

Anonimen -> povijalne plenice (7.4.2005 16:40:34)

Mi jih imamo okoli 30, pa še vedno včasih premalo. Uporabljam jih za kupčka podret, na previjalni mizi, za široko povijanje - 2 kom, za pod glavico v posteljici, v ležalniku, za kopanje vsak večer 2 kom, itd. Potem pa imam še 20 malih krpic za brisanje bruhecov in sline. Tiste, ko izgledajo kot da so tetra, te imam jaz in so ful mehke.

malika -> povijalne plenice (7.4.2005 16:54:47)

Navadnih tetra plenic boš rabila kar precej. jaz sem jih za začetek kupila 20 pa je bilo premalo in sem nato šla še po 10. Povijalnih plenic(to so tiste vrhnje za široko povijanje a ne?), pa rabiš manj. Enih 5 bo čisto dovolj, ker ponavadi itak ostanejo čiste in jih lahko uporabiš večkrat.

Drugače pa sem jaz kupila najcenejše plenice v DM in so bile super fino tanke in mehke, pa še likale so se hitro.

Alina_alin -> povijalne plenice (7.4.2005 17:24:13)

V bistvu me zanima za plenice - za široko povijanje - ja, tiste s trakci... Imajo namreč Sončekove - malo manjše in ene večje... Oboje so s trakci. Katere so boljše?

Anonimen -> povijalne plenice (7.4.2005 17:48:59)

Ajaaaaaa, teh pa res ne rabiš veliko. Jaz jih imam čez 20, uporabljam pa samo kake 3, ki so najbolj fajn. Ker jih res večkrat uporabiš, kot pravi Malika, pa še samo za prve 3 mesece so, potem pa adijo z njimi, za pod brisat!:)-:)-:)-:)-:)-
Nimam pojma, katere so boljše, jaz imam neke bolj velike, tiste so mi super, ker se dajo fajn zategnit.

Lunca1 -> povijalne plenice (7.4.2005 18:15:31)

Po moje so oboje enake. Glej da ne bodo prevelike. Vzemi tiste ki so cenejše, saj jih otrok tako ali tako nosi pod oblačili. Sem pa videla da obstajajo tudi pisane.

Lunca1 -> povijalne plenice (7.4.2005 18:17:02)

Pa še to, če boš rodila v Kranju ali na Jesenicah in bodo kolki OK, jih sploh ne boš potrebovala. Jaz sem samo eno enkrat i:love:n to je bilo to. V tem primeru rabiš 1-2, potem pa svojega pošlješ po še ene par, če boš rabila.

taca -> povijalne plenice (8.4.2005 10:00:22)

Jaz sem mela tiste od Sončka, ki jih imajo v Tosami. Ena povijalna je okrog 500 sit, rabila sem jih pa 5 kom.

malika -> povijalne plenice (8.4.2005 10:48:00)

Vzami tiste, ki so cenejše oz. manjše

Alina_alin -> povijalne plenice (8.4.2005 12:18:12)

Hvala vam. Torej sem vredu kupila - ta manjše - od Sončka. Ja, cene obeh pa so nekje 500 sit.

Stran: [1]