|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potrdilo pri porodu za dragega!!!
8.11.2006 19:35:16   
sabini
Mene zanima, če katera ve kako je s potrdilom da gre lahko moj zraven sedaj pri drugem otroku. Nisva šla v materinsko saj sem lani maja rodila in ni tolk daleč od tega samo ne vem a moj vseen rabi potrdilo ali imajo to v Ljubljani kje v evidenciuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potrdilo pri porodu za dragega!!!
8.11.2006 19:37:34   
Mojca P.
Vsaj v Mb ful ne komplicirajo. Midva pri prvem nisva dokoncala materinske, ker je bil Ziga prehiter, pri jaku (18 mesecev kasneje) sva pa samo povedala, da je bil slabi dve leti drag tudi zraven.
Baje velja pa potrdilo se 3 leta po opravljeni mat. soli.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2006 19:42:41   
Kalina
Namest 4000jurje(opravljen tecaj) placas 6000jurjov(neopravljen) potrdilo o prisotnosti pri porodu. Sam nekatere babice oz porodnicarke tezijo kao ce partner nima tecaja.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2006 19:45:41   
TONČI.
Kaj pa če bi ti šla do vaše babce. Do te, ki predava. Pa ji pač povej, da si rodila lani in da če lahko dobiš potrdilo za porod. Pri nas se to da, če ni prevelike razlike med otrokoma. Sej v enem letu se ni ič spremenilo, samo to, da imata več izkušenj. V Lj se pa lahko kaj zakomplicira pred porodno.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2006 20:01:13   
urška76
Mojemu user posted image  so rekli, da ni potrebe, da še enkrat hodi, mora pa imeti potrdilo. meni so ga v Domžalah zanj še enkrat napisale, brez kakih vprašanj. Če sta hodila v Lj je najbolje da pokličeta in se pozanimata. So prijazne tete na telefonu, sploh če očka kliče.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2006 21:18:43   
til
No midva tudi nisva imela opravljene materinske šole in sva kot je že napisala Kalina plačala 6000 namesto 4000 pa ni babca nič komentirala. V bistvu naju niti ni nič vprašala. Jaz sem mojga sam poklicala in so mi ga takoj prpelal v porodno. Ne vem mogoče so pa njega kaj vprašali ampak težili pa zagotovo niso nič bi mi sigurno kaj rekel.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2006 7:41:03   
Tinca7
V LJ greš samo v babiško šolo po duplikat. Nekaj malega moraš sicer plačat (za oblekico, ki jo dajo očiju), a nič ne komplicirajo.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2006 8:36:56   
melaverde
mene ste sedaj skoraj malo prestrašile, ker v kopru baje ne dobiš nobenega potrdila in še očetje gredo na predavanje en dan za eno urico ?!
sploh pa, a ni da materinska šola sploh ni obvezna ??

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2006 8:41:55   
petraz
Jaz sem rodila pred letom in pol, takrat sva obiskala MŠ v MB in so nam povedali, da za drugega otroka ni potrebno ponovno v MŠ. Mislim, da se od takrat ni nič spremenilouser posted image

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2006 8:49:47   
Tekica
Posebej tam, kjer je razlika v ceni za prisotnost očeta pri porodu (LJ, MS, NM), je dobro vprašati, če izdajo potrdilo. Moje kolegice pravijo, da se kar da in da ni večjih težav.

Šola za starše pa je obvezna v Brežicah, MB, Trbovljah, LJ (kot rečeno), drugod je zaželena. In melaverde, ti greš verjetno v Izolo, kjer pa to sploh ni obvezno (potrdilo) in po podatkih, ki jih imam tudi ni doplačila - če se ni kaj spremenilo v zadnjih mesecih.

papa

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?