|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potrdilo o materinski šoli za očete
14.10.2008 10:26:36   
lara žana
spoštovane,

zanima me, ker grem rodit 2 nisem šla zdaj v materinsko šolo, saj sva jo s partnerjem obiskovala že prvič. pa zdaj partner nima več potrdila,ali bo lahko zraven mene v porodni sobi v P Celje? Kako je blo z vami?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potrdilo o materinski šoli za očete
14.10.2008 10:52:20   
Kabija
no, da povem še svoje mmenje o tem.

ko sem šla jaz rodit sploh nobeden od naju ni imel šole za starše, in naju v porodnišnici sploh nihče ni vprašal za potrdilo oziroma ali sva šolo obiskala. Res pa je da sem rodila v 33 tednu in ravno ko sem imela namen obiskat šolo me je vse skupaj prehitelo.

(odgovor članu lara žana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2008 11:57:57   
maja&m
s tem potrdilom je tudi kar nekaj. Midva sva materinsko šolo obiskovala pred 3 leti,pa saj mi ni žal. Je bilo takrat le prvič. Šla sva tudi zato,da je "lahko bil zraven" pri porodu. Ja prisotnost partnerja se pa itak plača.
Letos nisva šla v materinsko,pri porodu praktično ni bil zraven,ker sem hitreje rodila,kot pa je njemu uspelo priti. Tako,da nama potem niso računali prisotnosti. Sestra je tudi letos rodila,pa tudi nista šla v materinsko,pa je fant lahko bil brez problema zraven. Je pa primarij Weber za medije objavil,da materinska šola ni pogoj in obvezna za prisotnost pri porodu.

(odgovor članu Kabija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2008 12:56:27   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

Ja prisotnost partnerja se pa itak plača.

Pri nas v Mb to ni plačljivouser posted image . Moj je bil tudi drugič z menoj, imela sem staro potrdilo o opravljeno MŠ zraven. Pa me sploh noben ni nič vprašal, tako da bi komot brez vsega bil prisoten.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2008 16:07:12   
Naja30
V Lj je plačljivo odvisno od dneva oz. od osebe, ki te sprejme. Vsaj po mojih izkušnjah.
Potrdilo o pristonosti pa sploh nihče ne pogleda.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2008 17:02:40   
M_mojca
Tu so informacije za posamezne porodnišnice - ali je potrebna materinska šola, koliko se plača prisotnost partnerja, pomembne telefoneske,...itd:

http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/vse-porodnisnice-v-sloveniji/

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2008 12:54:45   
Bonnie_RR
O CE porodnišnici je bilo že veliko napisanega. Razumem, da je fajn dobiti čim bolj sveže podatke in da se (če že) odpre nova tema, ni pa potrebno za vsako stvar, ki vas zanima glede ENE porodnišnice, odpreti nove teme. Prosim, da naslednjič vse to združite v eno temo.

Lp, Bonnie

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2008 10:00:35   
Anonimen
Midva sva hodila v materinsko šolo pred 8 leti.Pa naju junija letos ni nihče vprašal za potrdilo.Sej itak plačaš.Potrdila ti ni treba met.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?