potrdilo o materinski šoli za očete (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

lara žana -> potrdilo o materinski šoli za očete (14.10.2008 10:26:36)

spoštovane,

zanima me, ker grem rodit 2 nisem šla zdaj v materinsko šolo, saj sva jo s partnerjem obiskovala že prvič. pa zdaj partner nima več potrdila,ali bo lahko zraven mene v porodni sobi v P Celje? Kako je blo z vami?

Kabija -> RE: potrdilo o materinski šoli za očete (14.10.2008 10:52:20)

no, da povem še svoje mmenje o tem.

ko sem šla jaz rodit sploh nobeden od naju ni imel šole za starše, in naju v porodnišnici sploh nihče ni vprašal za potrdilo oziroma ali sva šolo obiskala. Res pa je da sem rodila v 33 tednu in ravno ko sem imela namen obiskat šolo me je vse skupaj prehitelo.

maja&m -> RE: potrdilo o materinski šoli za očete (14.10.2008 11:57:57)

s tem potrdilom je tudi kar nekaj. Midva sva materinsko šolo obiskovala pred 3 leti,pa saj mi ni žal. Je bilo takrat le prvič. Šla sva tudi zato,da je "lahko bil zraven" pri porodu. Ja prisotnost partnerja se pa itak plača.
Letos nisva šla v materinsko,pri porodu praktično ni bil zraven,ker sem hitreje rodila,kot pa je njemu uspelo priti. Tako,da nama potem niso računali prisotnosti. Sestra je tudi letos rodila,pa tudi nista šla v materinsko,pa je fant lahko bil brez problema zraven. Je pa primarij Weber za medije objavil,da materinska šola ni pogoj in obvezna za prisotnost pri porodu.

Vrtnica79 -> RE: potrdilo o materinski šoli za očete (14.10.2008 12:56:27)

IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

Ja prisotnost partnerja se pa itak plača.

Pri nas v Mb to ni plačljivo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Moj je bil tudi drugič z menoj, imela sem staro potrdilo o opravljeno MŠ zraven. Pa me sploh noben ni nič vprašal, tako da bi komot brez vsega bil prisoten.

Naja30 -> RE: potrdilo o materinski šoli za očete (14.10.2008 16:07:12)

V Lj je plačljivo odvisno od dneva oz. od osebe, ki te sprejme. Vsaj po mojih izkušnjah.
Potrdilo o pristonosti pa sploh nihče ne pogleda.

M_mojca -> RE: potrdilo o materinski šoli za očete (14.10.2008 17:02:40)

Tu so informacije za posamezne porodnišnice - ali je potrebna materinska šola, koliko se plača prisotnost partnerja, pomembne telefoneske,...itd:

http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/vse-porodnisnice-v-sloveniji/

Bonnie_RR -> RE: potrdilo o materinski šoli za očete (15.10.2008 12:54:45)

O CE porodnišnici je bilo že veliko napisanega. Razumem, da je fajn dobiti čim bolj sveže podatke in da se (če že) odpre nova tema, ni pa potrebno za vsako stvar, ki vas zanima glede ENE porodnišnice, odpreti nove teme. Prosim, da naslednjič vse to združite v eno temo.

Lp, Bonnie

Anonimen -> RE: potrdilo o materinski šoli za očete (22.10.2008 10:00:35)

Midva sva hodila v materinsko šolo pred 8 leti.Pa naju junija letos ni nihče vprašal za potrdilo.Sej itak plačaš.Potrdila ti ni treba met.

Stran: [1]