|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pospešitev poroda
23.3.2005 12:19:37   
Minkaa
Ali ima katera še kakšen uporaben recept kako pospešiti porod. Poleg spolnih odnosov
:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pospešitev poroda
23.3.2005 12:21:59   
mala maja
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:Mi smo vse probal od dolgggggiiiiiihhhhh sprehodov, do hoje po stopnicah, skakanja(resnega skakanja), sponih odnosov..... PA nič ni pomagalo.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Ja je pol v poronišnici ena
:bravo:čudežna tabletka:bravo:

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pospešitev poroda
23.3.2005 12:34:14   
Anonimen
Joj, meni je od vsega zgoraj naštetega pomagal samo... seks. Kva pa druzga :ups:

Čeprav vem, da ti bo šlo tole skoz eno uho noter, skoz drugo pa ven, ti toplo polagam na srce, da nikar ne bodi nestrpna. Uživaj še malo v tem miru in vedi, da je vsak dan, ki ga tvoj otroček še preživi v tebi, zanj gotovo samo plus. Bo že sam povedal, kdaj bo zanga dost hausaresta :)-

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   pospešitev poroda
23.3.2005 12:41:28   
mala maja
J to si pa dobr povedala Meta

Joj kolk jest pogrešam buhija:nosecka:. Vse bi dala za 10 min miru in :nosecka:

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pospešitev poroda
23.3.2005 13:06:18   
Anonimen
Jaz buhija čisto nič ne pogrešam, sem se ga komaj znebila. Meni je zdravnica svetovala, naj pijem kompot s klinčki in cimetom. Meni sicer ni pomagalo, je pa svetovala zdravnica. To je že nekaj.

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   pospešitev poroda
23.3.2005 21:37:04   
Blink1
Topla kopel, morda:zmeden:

Jaz sem 10 dan po roku to prakticirala...ampak me je bilo strah, da bi mi slučajno voda odtekla, pa nebi vedla:zmeden2:

No, nič ni pomagalo...Ko se dete odloči, se odloči:)

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pospešitev poroda
24.3.2005 9:50:45   
Anonimen
Meni ni pomagala hitra hoja, hoja po stopnicah, tableta za mehčanje MV, veliko seksa, tuširanje z vročo vodo. Nič. Potem so se odločli 15 dni čez PDP, da jo kar ven spravimo.

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   pospešitev poroda
25.3.2005 20:09:49   
spacey
Danes sem izvedela (ne vem če je res), da če masiraš mezinčka na nogah, tam kjer se drži stopala 8) (no sej ne vem kako naj opišem), naj bi to masiranje sprožilo popadke. :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2: Bomo izprobali... :)

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?