pospešitev poroda (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Minkaa -> pospešitev poroda (23.3.2005 12:19:37)

Ali ima katera še kakšen uporaben recept kako pospešiti porod. Poleg spolnih odnosov
:zmeden:

mala maja -> pospešitev poroda (23.3.2005 12:21:59)

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:Mi smo vse probal od dolgggggiiiiiihhhhh sprehodov, do hoje po stopnicah, skakanja(resnega skakanja), sponih odnosov..... PA nič ni pomagalo.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Ja je pol v poronišnici ena
:bravo:čudežna tabletka:bravo:

Anonimen -> pospešitev poroda (23.3.2005 12:34:14)

Joj, meni je od vsega zgoraj naštetega pomagal samo... seks. Kva pa druzga :ups:

Čeprav vem, da ti bo šlo tole skoz eno uho noter, skoz drugo pa ven, ti toplo polagam na srce, da nikar ne bodi nestrpna. Uživaj še malo v tem miru in vedi, da je vsak dan, ki ga tvoj otroček še preživi v tebi, zanj gotovo samo plus. Bo že sam povedal, kdaj bo zanga dost hausaresta :)-

mala maja -> pospešitev poroda (23.3.2005 12:41:28)

J to si pa dobr povedala Meta

Joj kolk jest pogrešam buhija:nosecka:. Vse bi dala za 10 min miru in :nosecka:

Anonimen -> pospešitev poroda (23.3.2005 13:06:18)

Jaz buhija čisto nič ne pogrešam, sem se ga komaj znebila. Meni je zdravnica svetovala, naj pijem kompot s klinčki in cimetom. Meni sicer ni pomagalo, je pa svetovala zdravnica. To je že nekaj.

Blink1 -> pospešitev poroda (23.3.2005 21:37:04)

Topla kopel, morda:zmeden:

Jaz sem 10 dan po roku to prakticirala...ampak me je bilo strah, da bi mi slučajno voda odtekla, pa nebi vedla:zmeden2:

No, nič ni pomagalo...Ko se dete odloči, se odloči:)

Anonimen -> pospešitev poroda (24.3.2005 9:50:45)

Meni ni pomagala hitra hoja, hoja po stopnicah, tableta za mehčanje MV, veliko seksa, tuširanje z vročo vodo. Nič. Potem so se odločli 15 dni čez PDP, da jo kar ven spravimo.

spacey -> pospešitev poroda (25.3.2005 20:09:49)

Danes sem izvedela (ne vem če je res), da če masiraš mezinčka na nogah, tam kjer se drži stopala 8) (no sej ne vem kako naj opišem), naj bi to masiranje sprožilo popadke. :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2: Bomo izprobali... :)

Stran: [1]