Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 2.11.2009 17:26:22
|
|
|
|
Petka09
|
Delavska hranilnica - zelo ugodna (malo pobrskaj na njihovi spl. strani), samo veliko ljudi pozabi nanjo, da sploh obstaja .
|
|
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 2.11.2009 17:30:38
|
|
|
|
valerija77
|
Vsekakor Delavska hranilnica. So zelo prijazni. Pred kratkim sva z mojim urejala kredit, je šlo brez problemov, zelo ugodno, tak da sva potem oba tam odprla račun.
|
|
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 2.11.2009 17:32:05
|
|
|
|
Felicita
|
pomoje si poglej tukaj: http://www.bsi.si/orodja/tarife-ps.asp?MapaId=987# (glej za nepotrošnike) - so vse tarife zbrane na enem mestu.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 2.11.2009 17:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Izbira je velika: NLB A BANKA NOVA KBM Banka koper SPARKASSE reiffeisen unicredit SKB sem katero pozabila? Kar veliko njih Hypo-alpe-adria bank,Banka Volksbank, Deželna Banka Slovenije, Banka Celje, Bawag banka, Probanka, Gorenjska banka, KD banka, Poštna banka Slovenije, BKS bank AG. Plus hranilnice-Delavska, Lon in Vipava.
|
|
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 2.11.2009 18:32:06
|
|
|
|
babysurprise
|
felicita o fajna povezava še poznam ne vseh teh bank... pa kake razlike petka09, valerija77 js je tut ne poznam malo sem pogledala njihovo stran in moram povedat, da so res poceni v primerjavi z drugimi bankami hvala obema, se bom šla kar jutr pozanimat k njim mič II se počutim ko iz marsa ko za ene prvič slišim
< Sporočilo je popravil babysurprise -- 2.11.2009 18:34:47 >
|
|
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 2.11.2009 18:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Babysurpise, dobrodosla z Marsa . Dobro izberi tisto, kar ti pase, ceprav to ni vedno najceneje (lahko je tudi, ni pa vedno). Pri storitvah sem sama vedno pripravljena placati kaksen cent vec, ker potem za svoj denar lahko tudi kaksno storitev pricakujem. Pri najcenejsem se zna hitro izkazati, malo muzike za malo denarja. Vedno ne, dostikrat pa.
|
|
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 3.11.2009 7:47:55
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysurprise Kje (na kateri banki) se najbolj splača (s čim manj stroški) odpreti poslovni račun za novonastalo podjetje? kaj pa elektronsko bančništvo? Kje je najcenejše digitalno potrdilo... Banka KOPER, eno leto zastojn vodenje računa in elektronsko bančništvo, preko elektronske banke ugodne provizije... jaz sem zelo zadovoljna
|
|
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 3.11.2009 7:51:53
|
|
|
|
valerija77
|
Saj jih ima Delavska hranilnica tudi. Vendar pa ne moreš nikjer drugje plačevati položnic po 0,39 eur kot pri delavski. Moraš pa imeti pri njih odprt račun seveda.
|
|
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 3.11.2009 19:33:38
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: babysurprise Kje (na kateri banki) se najbolj splača (s čim manj stroški) odpreti poslovni račun za novonastalo podjetje? kaj pa elektronsko bančništvo? Kje je najcenejše digitalno potrdilo... Banka KOPER, eno leto zastojn vodenje računa in elektronsko bančništvo, preko elektronske banke ugodne provizije... jaz sem zelo zadovoljna Po tem obdobju pa ena najdražjih bank
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 4.11.2009 10:00:49
|
|
|
|
Neca1313
|
Banka KOPER, eno leto zastojn vodenje računa in elektronsko bančništvo, preko elektronske banke ugodne provizije... jaz sem zelo zadovoljna [/quote] Po tem obdobju pa ena najdražjih bank [/quote] Se strinjam. Ravno pred enim mesecem je minilo eno leto, odkar sem odprla s.p. Račun imam pri Banki Koper in mi je kar čeljust dol padla , ko sem videla, koliko so mi trgali za vodenje računa, pa provizije, ... Tako da sem se odločila, da bom zamenjala banko. Katero priporočate, poleg Delavske hranilnice? Ima katera izkušnje s Sparkasse?
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 4.11.2009 13:23:41
|
|
|
|
KIKI****
|
Moj mož ima tud s.p. in ima pri Banki Celje. Večinoma posluje preko e-bančništva, redko polaga na račun denar, ker vzamejo za to provizijo. Sva pa odkar ima e-bančništvo proti prej, ko sva hodila na banko privarčevala cca 150 € na leto pri provizijah in obrestih...
|
|
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 4.11.2009 13:48:25
|
|
|
|
KIKI****
|
Banka Celje: Nadomestilo za vodenje TRR, EB,IZP. potrdil na mesec 8,51 € Pri plačilu položnic je pa odvisno na katero banko nakazuješ/plačuješ: 0,77 na druge banke (čeima firma račun pri drugi banki) 0,35 na banko celje (če ima firma kateri plačujem račun pri banki celje) Preko Klika NLB pa je stanje tako Nadomestilo za vodenje računa 1.99 (navaden račun)na mesec Provizija pri plačilu položnice 0,31 €
|
|
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 4.11.2009 14:43:14
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neca1313 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: babysurprise Kje (na kateri banki) se najbolj splača (s čim manj stroški) odpreti poslovni račun za novonastalo podjetje? kaj pa elektronsko bančništvo? Kje je najcenejše digitalno potrdilo... Banka KOPER, eno leto zastojn vodenje računa in elektronsko bančništvo, preko elektronske banke ugodne provizije... jaz sem zelo zadovoljna Po tem obdobju pa ena najdražjih bank Se strinjam. Ravno pred enim mesecem je minilo eno leto, odkar sem odprla s.p. Račun imam pri Banki Koper in mi je kar čeljust dol padla , ko sem videla, koliko so mi trgali za vodenje računa, pa provizije, ... Tako da sem se odločila, da bom zamenjala banko. Katero priporočate, poleg Delavske hranilnice? Ima katera izkušnje s Sparkasse? Po raziskavi revije Moj denar, je Banka Koper najdražja tudi za fizične osebe... je celo prehitela NLB. Midva sva šla zdaj oba na Sparkasse, ker sva dobila tudi ugodnješi kredit.
< Sporočilo je popravil Antilopa -- 4.11.2009 14:57:35 >
|
|
RE: poslovni račun - miljon bank... 4.11.2009 14:58:45
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Neca1313 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: babysurprise Kje (na kateri banki) se najbolj splača (s čim manj stroški) odpreti poslovni račun za novonastalo podjetje? kaj pa elektronsko bančništvo? Kje je najcenejše digitalno potrdilo... Banka KOPER, eno leto zastojn vodenje računa in elektronsko bančništvo, preko elektronske banke ugodne provizije... jaz sem zelo zadovoljna Po tem obdobju pa ena najdražjih bank Se strinjam. Ravno pred enim mesecem je minilo eno leto, odkar sem odprla s.p. Račun imam pri Banki Koper in mi je kar čeljust dol padla , ko sem videla, koliko so mi trgali za vodenje računa, pa provizije, ... Tako da sem se odločila, da bom zamenjala banko. Katero priporočate, poleg Delavske hranilnice? Ima katera izkušnje s Sparkasse? Po raziskavi revije Moj denar, je Banka Koper najdražja tudi za fizične osebe... je celo prehitela NLB. Midva sva šla zdaj oba na Sparkasse, ker sva dobila tudi ugodnješi kredit.
< Sporočilo je popravil Antilopa -- 4.11.2009 14:59:45 >
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.