Antilopa -> RE: poslovni račun - miljon bank... (4.11.2009 14:43:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neca1313 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: babysurprise Kje (na kateri banki) se najbolj splača (s čim manj stroški) odpreti poslovni račun za novonastalo podjetje? kaj pa elektronsko bančništvo? Kje je najcenejše digitalno potrdilo... Banka KOPER, eno leto zastojn vodenje računa in elektronsko bančništvo, preko elektronske banke ugodne provizije... jaz sem zelo zadovoljna Po tem obdobju pa ena najdražjih bank Se strinjam. Ravno pred enim mesecem je minilo eno leto, odkar sem odprla s.p. Račun imam pri Banki Koper in mi je kar čeljust dol padla [image]http://yoursmiles.org./msmile/negative/m0905.gif[/image] , ko sem videla, koliko so mi trgali za vodenje računa, pa provizije, ... Tako da sem se odločila, da bom zamenjala banko. Katero priporočate, poleg Delavske hranilnice? Ima katera izkušnje s Sparkasse? Po raziskavi revije Moj denar, je Banka Koper najdražja tudi za fizične osebe... je celo prehitela NLB. Midva sva šla zdaj oba na Sparkasse, ker sva dobila tudi ugodnješi kredit.
|
|
|
|