|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posledice gonala
27.2.2009 7:35:10   
daga11
lep pozdravljene,

prejšni mesec sem imela IUI z gonalom in na 24 dan dobila menzo( prej v povprečju 95% vedno na 28-29 dan- tudi z klomifenom) in bila samo enih 3 dni!
No sedaj pa nov krog počivanja med naslednjim pikanjem--- danes 32 dan in ni ne sluha o menzi?????
Delala test včeraj negativen! Kaj se je to tudi keri drugi naredilo- da ji je gonal zj... cel ritem??????????????

Čakam že cel teden da pride in se odpravim po nove inekcije pa je NI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaj sem osamljen primer ????
Kaj mislite o tej situaciji???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posledice gonala
27.2.2009 8:33:07   
najčka
Ne sekiraj se tudi meni so vsi ti hormoni čist zje... ritem, ampak sej se bo umiril, jaz sem bla na IVF maja takrat mi je vse zje... tko da je ravno do konca leta prišlo vse na stari tir, januarja sem šla spet na terapije, dobila zamrznjenčke pa se je prijelo. Če se bo vse skup obdržalo bomo oktobra zibali. LP Pa brez skrbi, če te pa ful muči, pa se kar k ginekologu naroči, da te mal pomiri.

(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2009 9:26:56   
loremi
Ja to je možno, da Gonal oz. ti hormoni mal spremenijo ritem. Najbolj se to opazi, če imaš redne cikluse. Jaz imam neredne, tko da tega niti nisem zaznala, edino kar sem vedla, je bila prva M po neuspelem IVF-fu dolga 5 dni, ko je običajno 7.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2009 9:53:39   
moni30
Daga11, tudi meni se je to zgodilo. Prvič na gonalu - ciklus 24 dni. Naslednji ciklusi brez Gonala pa: prvi na 33 dni, drugi na 26 dni, tretji pa spet na povprečnih 31 dni. Drugače pa imam cikluse na 29-31 dni. Kar se pa tiče menzesa, sem tudi jaz imela bolj švoh, vendar pa ne tako kratkega kot ti.

Očitno ti hormoni res zmešajo naša telesa.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2009 10:00:02   
kimsy
draga11 - jst sm tud mela cel ritem zmešan. 2x terapija gonal, M na 28 dan, ko sem bla potem prvi mesec brez, sm jo pa čakala in čakala in se je prikazala na 36 dan. Še nikoli tako kasno, tok da ne rabm razlagat da sem že upala... user posted image   Zdaj je spet normalno...

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2009 11:00:03   
buča
men zaenkrat gonal še ni zje...l ciklusov.bomo pa vidl kak bo,ko se bom nehala šppikat....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?