posledice gonala (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

daga11 -> posledice gonala (27.2.2009 7:35:10)

lep pozdravljene,

prejšni mesec sem imela IUI z gonalom in na 24 dan dobila menzo( prej v povprečju 95% vedno na 28-29 dan- tudi z klomifenom) in bila samo enih 3 dni!
No sedaj pa nov krog počivanja med naslednjim pikanjem--- danes 32 dan in ni ne sluha o menzi?????
Delala test včeraj negativen! Kaj se je to tudi keri drugi naredilo- da ji je gonal zj... cel ritem??????????????

Čakam že cel teden da pride in se odpravim po nove inekcije pa je NI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaj sem osamljen primer ????
Kaj mislite o tej situaciji???

najčka -> RE: posledice gonala (27.2.2009 8:33:07)

Ne sekiraj se tudi meni so vsi ti hormoni čist zje... ritem, ampak sej se bo umiril, jaz sem bla na IVF maja takrat mi je vse zje... tko da je ravno do konca leta prišlo vse na stari tir, januarja sem šla spet na terapije, dobila zamrznjenčke pa se je prijelo. Če se bo vse skup obdržalo bomo oktobra zibali. LP Pa brez skrbi, če te pa ful muči, pa se kar k ginekologu naroči, da te mal pomiri.

loremi -> RE: posledice gonala (27.2.2009 9:26:56)

Ja to je možno, da Gonal oz. ti hormoni mal spremenijo ritem. Najbolj se to opazi, če imaš redne cikluse. Jaz imam neredne, tko da tega niti nisem zaznala, edino kar sem vedla, je bila prva M po neuspelem IVF-fu dolga 5 dni, ko je običajno 7.

moni30 -> RE: posledice gonala (27.2.2009 9:53:39)

Daga11, tudi meni se je to zgodilo. Prvič na gonalu - ciklus 24 dni. Naslednji ciklusi brez Gonala pa: prvi na 33 dni, drugi na 26 dni, tretji pa spet na povprečnih 31 dni. Drugače pa imam cikluse na 29-31 dni. Kar se pa tiče menzesa, sem tudi jaz imela bolj švoh, vendar pa ne tako kratkega kot ti.

Očitno ti hormoni res zmešajo naša telesa.

kimsy -> RE: posledice gonala (27.2.2009 10:00:02)

draga11 - jst sm tud mela cel ritem zmešan. 2x terapija gonal, M na 28 dan, ko sem bla potem prvi mesec brez, sm jo pa čakala in čakala in se je prikazala na 36 dan. Še nikoli tako kasno, tok da ne rabm razlagat da sem že upala... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Zdaj je spet normalno...

buča -> RE: posledice gonala (27.2.2009 11:00:03)

men zaenkrat gonal še ni zje...l ciklusov.bomo pa vidl kak bo,ko se bom nehala šppikat....

Stran: [1]