|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posedanje dojenčka
13.9.2006 21:14:36   
tita2006
Povejte mi prosim, kdaj ste začele s posedanjem vaših dojenčkovuser posted image .Naš ima štiri mesece in ne vem ali ga že lahko damo sedet ali je to še prezgodaj. Skrbi me namreč za hrbtenico.Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posedanje dojenčka
13.9.2006 21:16:38   
ninocka
Zaradi prepovedi zdravnice iz RA, ga sploh nismo posedali do skor 8 meseca. Od takrat naprej je pa sam lepo sedel.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 21:16:50   
TONČI.
Jaz ga nisem v nič silila. Ko se je sam usedel je sedel, prej pa ne. Tako je tudi s hojo. Ko bo sam shodil bo, jaz ga ne bom silila. Bo pa vsak čas, star pa 11m. Sam je pa začel sedet pri 8m. Treba je skrbet za njegovo hrbtenico.

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2006 21:19:28   
lenika
A do 8. meseca so pa kar ležali? naš je star 4 mesece in ko je na rokah noče biti več v ležečem položaju, joče in se rine navzgor.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2006 21:21:15   
TONČI.
Ja sej je moj tud tam jan, se pravi pri 4 m se začel dvigovat. Sej kolkr se sam je ok, ti ga pa ne posedaj. Če že more bit malo viši naj bo v polležečem položaju.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2006 21:23:23   
lenika
Ja saj moj, ko je na podlagi leži, samo, ko je pa na rokah, pa sedi, vendar se s hrbtom naslanja name in ko ga nosim ga tudi nosim pokonci, vendar s hrbtom naslonjenim name.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2006 21:38:05   
TONČI.
Sej pravim, ko ga imaš pri sebi v naročju ga imej tako polležeče. Tko ga ne sili, da bi ga npr. s povštri obložila, da bi sam sedel. Ali pa da bi ga dala že kar v stolček.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2006 21:38:20   
lelaval
Ja saj moj, ko je na podlagi leži, samo, ko je pa na rokah, pa sedi, vendar se s hrbtom naslanja name in ko ga nosim ga tudi nosim pokonci, vendar s hrbtom naslonjenim name.

Tako je pravilno. Če bi ga pa dala sedet na kavč in obložila z blazinami, da ne pade, pa ni vredu, ker to pomeni, da še ne sedi.  Pa tudi ležalnik in voziček malo dvignete.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2006 21:42:32   
lenika
V ležalniku in vozičku tako ali tako ni preveč rad (upam, da bo v vozičku potem, ko bo sedel raje), je raje na tleh na igralni blazini kjer se kobaca, pase kravice, pa na naši veliki postelji.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2006 22:36:38   
natalia
saj boš vidla, ko bo kazal znake in željo, da bi sedel, ne prej. moja se je gor dvigovala, kot bi delala trebušnjake in protestirala vsakič, ko sem jo položila dol - potem pa nisem več vztrajala in sem ji malo dvignila naklon. je bilo tudi nekje okrog 4.meseca.

opazuj otroka - vse ti bo povedal.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2006 8:34:23   
smeska
Kako je pa potem s hranjenem goste hrane, kje jih pa hranite, če se ne sme posedati do 8 meseca? Mi imamo doma trip trap, ne vem kako bo to potem zgledalo (zaenkrat naš še samo leži)?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.9.2006 10:44:58   
natalia
ja, jo pač hraniš v ležalniku. mi imamo sicer peg peregov diner, ki se da v 3 naklone in ko je bil čas za hranjenje sem jo imela v najnižjem naklonu. ni bilo problema.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?