Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
poroka+problemček pri obleki 29.3.2005 19:23:57
|
|
|
|
Zala01
|
Ojla vsem skupaj, imam en gromozanski problem,s fantom se bova poročila 23. aprila, ne vem pa kaj bom oblekla,je pa še manj kot mesec dni do takrat.:(Poroka ne bo velika,samo ožji sorodniki,pa tudi jaz bi imela čim bolj enostavno obleko-ne tipično poročno.Takrat bom v prb. 27. tednu.A ve katera od vas,kje bi lahko kupila kakšno bolj fensi oblekco za nosečnico,pa da ne bi bila tista tipično poročna?!Če mogoče veste za kak link na netu,kje bi se dalo take oblekce videt,mi ga tud prosim napišite. Hvala že vnaprej vsem,ker sem sama popolnoma brez idej...lp janja:nosecka:
|
|
|
|
poroka+problemček pri obleki 29.3.2005 19:37:06
|
|
|
|
patty
|
Janja, sama vem le za Mozamo - moda za močnejše, ki pa najbrž ni pravi naslov zate, čeprav imajo tudi poročne obleke. To je njihova spletna stran http://users.volja.net/mozamojozi/, na kateri poročnih oblek sicer ne predstavljajo, najdeš pa njihov naslov in telefonsko številko in jih lahko pokličeš. Šivajo namreč tudi po meri. Pozdravček in lepo poroko, Patty:sloncek:
|
|
|
|
poroka+problemček pri obleki 29.3.2005 19:42:07
|
|
|
|
Naja31
|
Ojla, jaz sem se tudi porocila nekje okrog 27. tedna. Midva nisva imela klasicne ohceti (samo midva in prici) tako da nisem niti iskala klasicne porocne obleke, vseeno sem pa zelela imeti nekaj bolj posebnega,da se ne bi ravno v nosecniskih hlacah porocila. No, obredla sem vse ljubljanske trgovine, tako za nosecnice kot z navadnimi cunjami, nasla nisem nic, oz. eno veliko zalost. Potem mi je sivilja naredila eno obleko, ki je bila obupna in sem v njej zgledala kot da bom sla po poroki takoj v porodnisnico. Slike s poroke pa zdaj skrivava :)Se eno uro pred poroko sem se doma zjokala in rekla, da taksna pa ne grem. :) Pregledala sem cel kup strani na internetu z nosecniskimi oblekami, da bi vsaj dobila kaksno fajn idejo. Saj ideja je bila fajn, samo jo potem jaz ocitno nisem najbolje predstavila sivilji. No, v bistvu ti nisem veliko pomagala, a ne? Ce se nimas tako velikega trebuscka, poglej po navadnih trgovinah. Zdaj ko je pomlad, je tudi izbira oblekic verejtno vecja. Jaz sem se porocila za novo let in je bila tudi temu primerna izbira po trgovinah. Vse v crni barvi in z blescicami :) Pejt na google in vtipkaj maternity clothes, ti bo ven vrglo cel kup strani, mogoce tu dobis kaksno fajn idejo. Pa uspesno iskanje obleke ti zelim! Lp, Naja :nosecka: se 14 dni
|
|
|
|
poroka+problemček pri obleki 29.3.2005 20:38:50
|
|
|
|
Zea
|
Jaz sem si poročno obleko kupila kar v Zari za 12.000 sit. Bila je taka na preklop s trakci, tako da se je lahko regulirala, ampak ni bila nosečniška (pa tudi poročna ne). Lanena, bela z rožnatim potiskom - preprosto in lepo! Pa še ni se tako videlo, da sem noseča, čeprav nisem skrivala.
|
|
|
|
poroka+problemček pri obleki 30.3.2005 17:21:25
|
|
|
|
sky
|
Pozdravljena! Sama sem ravno vceraj naročila obleko, ki jo bom imela za poroko, pa tudi potem. Najina bo junija, ko bom 8 polnih mesecev noseča :ups:. Bo samo s pričama in potem lepo piknik doma na našem vrtu... Ker sem iz MB, sem redno v MAMI, kjer imajo kolekcijo od Bellybutton-a in sem nasla obleko, ki mi je všeč: http://shop.bellybutton.de/mama_shop/basics_und_styles/wickelkleid_ada/ Dobim jo konec drugega tedna. Cene pri nas pa so nižje, kot jih vidiš na spletu. Sem gledala tudi drugje, pa nikjer nič pametnega... Veliko sreče! LP, Saša
|
|
|
|
poroka+problemček pri obleki 30.3.2005 17:45:08
|
|
|
|
Zala01
|
Najlepša hvala za odgovore,mi je že lažje pri srcu,sem kar nekaj idej dobila.Hvala še enkrat! lp,janja
|
|
|
|
poroka+problemček pri obleki 30.3.2005 18:44:33
|
|
|
|
Meceno
|
sky Haloo No včeraj sem bila tudi jaz v tej trgovinci , sem si kupila hlače , pa eno majčko , in vem katero oblekico si boš kupila , ker mi je prodajalka povedala , da si jo bo ena :nosecka: kupila za poroko junija . ;) Kako naključje :)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?