Naja31 -> poroka+problemček pri obleki (29.3.2005 19:42:07)
|
Ojla, jaz sem se tudi porocila nekje okrog 27. tedna. Midva nisva imela klasicne ohceti (samo midva in prici) tako da nisem niti iskala klasicne porocne obleke, vseeno sem pa zelela imeti nekaj bolj posebnega,da se ne bi ravno v nosecniskih hlacah porocila. No, obredla sem vse ljubljanske trgovine, tako za nosecnice kot z navadnimi cunjami, nasla nisem nic, oz. eno veliko zalost. Potem mi je sivilja naredila eno obleko, ki je bila obupna in sem v njej zgledala kot da bom sla po poroki takoj v porodnisnico. Slike s poroke pa zdaj skrivava :)Se eno uro pred poroko sem se doma zjokala in rekla, da taksna pa ne grem. :) Pregledala sem cel kup strani na internetu z nosecniskimi oblekami, da bi vsaj dobila kaksno fajn idejo. Saj ideja je bila fajn, samo jo potem jaz ocitno nisem najbolje predstavila sivilji. No, v bistvu ti nisem veliko pomagala, a ne? Ce se nimas tako velikega trebuscka, poglej po navadnih trgovinah. Zdaj ko je pomlad, je tudi izbira oblekic verejtno vecja. Jaz sem se porocila za novo let in je bila tudi temu primerna izbira po trgovinah. Vse v crni barvi in z blescicami :) Pejt na google in vtipkaj maternity clothes, ti bo ven vrglo cel kup strani, mogoce tu dobis kaksno fajn idejo. Pa uspesno iskanje obleke ti zelim! Lp, Naja :nosecka: se 14 dni
|
|
|
|