Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: porodniška in iztek pogodbe za določen čas 27.3.2007 8:50:03
|
|
|
|
Kalina
|
Porodnisko dobivas do konca, zdravstveno te zavarujejo na socialni.
|
|
RE: porodniška in iztek pogodbe za določen čas 27.3.2007 8:53:06
|
|
|
|
bebe&jaz
|
In višina porodniške? je enaka skozi? ker sem dobila informacijo, da naj bi potem dobival sam tisto zajamčeno, kakih 60.000 bivših sit ?
|
|
|
|
RE: porodniška in iztek pogodbe za določen čas 27.3.2007 8:55:48
|
|
|
|
Kalina
|
Ni res, dobivas vedno isto, se pravi tisti znesek, ki ga imas napisanega v odlocbi.
|
|
RE: porodniška in iztek pogodbe za določen čas 27.3.2007 9:05:43
|
|
|
|
bebe&jaz
|
Imate vse takšne izkušnje? Ker se je slišalo grozno - 60.000 sit ?!?!?!
|
|
|
|
RE: porodniška in iztek pogodbe za določen čas 27.3.2007 9:10:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti dobiš porodniško izračunano po plači. Tistih 60.000 sit, pa dobijo tiste, ki so bile pred porodniško nezaposlene.
|
|
|
|
RE: porodniška in iztek pogodbe za določen čas 27.3.2007 9:20:07
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bebe&jaz In višina porodniške? je enaka skozi? ker sem dobila informacijo, da naj bi potem dobival sam tisto zajamčeno, kakih 60.000 bivših sit ? Višina porodniške ostane nespremenjena
|
|
RE: porodniška in iztek pogodbe za določen čas 27.3.2007 10:57:06
|
|
|
|
lin
|
Tako se je meni zgodilo pred 3 leti. Nič porodniško dobivaš normalno do konca kot jo na začetku(tudi znesek),zavaruje pa te socialna. Ko ti poteče pordniška se takoj prijavi na zavod ker ti pripada denarno nadomestilo,ki je tam cirka kot porodniška.Kolko časa pa ga prejemaš pa je odvisno od tvoje delovne dobe. -do 5 let del. dobe je 3 mes. -od 5 do 15 let je 6 mes in nad 15 let se mi zdi da 12 mes ali neki takega Ko pa ti to poteče pa zaprosiš še za denarno pomoč ali nekaj takega od zavoda,katera meni pol ni pripadala ker sva presegala.Ti gledajo povprečje zadnjih 3 mes.(tvojih in moževih prejemkov). Če te še kaj zanima mi kr na ZS piši ti bom z veseljem pomagala,če bom znala. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?