|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška
12.9.2005 22:41:12   
gaja*
Pozdravljene,
zanima me, kako je s porodniško, če ti vmes poteče del. razmerje... Da te dajo dol, po domače
Recimo, jaz imam zdaj pogodbo do sept 2006 in če prej zanosim in grem v porodiško, kaj pa potem? Takrat (sept 2006) bom imela neprekinjeno 24 m delovne dobe. Kako je s temi nakazili? Bom do konca dobivala enako al ne?

Hvala za kakršen koli odgovor
LP, gaja*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   porodniška
13.9.2005 7:45:43   
sazi
Porodniško dobivaš do konca - brez sprememb v znesku, sj ta ni vezan na delodajalca, ampak na tvoje dohodke pred nastopom porodniške. Takrat ko ti poteče delovno rzmerje moraš samo urediti neke zadeve (sorry, ne vem podrobnosti) v zvezi s prijavo na zavodu ali kje že (za prenos delovne knjižice in vpis porodniške).
Jaz sem noseča s pogodbo za nedloločen čas (sem jo dobila cca teden pred zanositvijo) - sva se prej odločila, da poizkusiva čimprej narediti otročka, ne glede na to, kakšna bo pogodba, da grem le na porodniško prej, kot mi poteče. V tistem letu, ko si doma, pa si morda uspeš najti novo službo.
Srečno

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   porodniška
13.9.2005 20:42:23   
tinatona
Haj!

Evo meni je poteklo delovno razmerje med porodniško. Edina stvar ki sem jo morala naredit je da sem šla na CSD da so mi uredili obvezno zdravstveno zavarovanje (zame in za otroka). Sem se hotla it prijavit na Zavod za zaposlovanje, pa so mi rekli da se lahko prijavim šele ko mi poteče porodniška.

LP Tina

p.s.:Porodniška pa ti ostane ista, tako kot ti je že povedala sazi.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   porodniška
20.9.2005 14:57:00   
Urša
Jaz sm imela isti primer in se je vse poštimalo kot so ti že napisale. Pomembno je le to, da si dan pred nastopom porodniške v delovnem razmerju (vseeno v kakšnem)ali na zavodu z nadomestilom. Če boš zaposlena že 24 mesecev, sploh ne bo panike.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?