|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod z hudimi notranjimi in zunanjimi hemeroidi
12.11.2007 17:49:13   
hayat
Sem v 38.tednu nosecnosti in imam zelo hudo obliko zunanjih in notranjih hemerodiov in me zanima ce je katera imela podobne tezave kot jaz in kako je potekal tak porod. ker me je najbolj strah ravno tega da bi sla roditi z hemerodid ki so ze tako al tako vsi zunaj. bolijouser posted image ze tako kaj bi bilo sele na porodu?? kirurg mi jih ni hotel odstraniti,ceprav sem upala da jih bo da bi mi bilo vsaj malo lazje rojevat. ze pri prvem porodu sem imela hemeroide vendar v ne tako hudi obliki kot v tej drugi nosecnosti. ce je imela katera take tezave naj se javi.

lep pozdrav vsem na forumu
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod z hudimi notranjimi in zunanjimi he...
12.11.2007 18:01:56   
Anonimen
Zakaj pa ti jih ni hotel odstraniti?

(odgovor članu hayat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 18:07:11   
natasaom
men so jih med user posted image  prerezal..je bolel ko 100 user posted image  ampak samo par minut..pol je blo takoj dobr..med porodom so mi pa spet ven zlezli in sem se matrala še 1m da sem to p..... pozdravila.šentjanževo olje ali krema faktu pa jedla sem laneno seme v jogurtu..ker sračkanje mi je bilo hujše kot porod,ki je trajal 13h

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 22:13:04   
ribica.
Jaz jih med samo nosečnostjo nisem imela, sem jih pa fasala drugi dan po porodu. Negibno sem ležala v postelji, naštimana v najbolj udobno pozo, pa me je bolelo tako zelo, da nisem mogla zaspat. Sem imela napihnjeno ven skoraj v velikosti jajca. Ampak na blato it me pa ni bolelo. Brisanje in umivanje in vse ostalo je pa druga pesem. So se mi pa potem hitro popravili, nisem pričakovala, da bo šlo tako hitro nazaj. 

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2007 10:58:42   
malamalinca
draga moja,
evo še ene s totalno isto izkušnjo, vendar s to razliko da je dr.Košorok meni zunanje prerezal, ker sem imela že trombozo, pa je bilo nevarno, ampak so bile naslednji dan zunaj že nove trde bule, tko da....
čez dva dni po tej operaciji sem šla rodit, kjer so me sklistirali, saj se babica in dohtarca nista razumeli-dohtarca je babco razumela, da sem bila na hemeroidih operirana dva tedna in ne dva dni nazaj.
pa sem tudi to prežvela, hudo je bilo, res hudo, ko mi je tisto cevko not porinla, pol je pa kar šlo...

V porodni sem babici (ki je bila druga kot na klistirju ) hitro povedala za moj problem in sem se ji zasmilila, zato mi je predel okoli anusa in še malo notri v črevo namazala s ****locainom ( to je lokalni anestetik ), da me ni tolk bolelo.
Ob porodu pa je ful pazila na moj presredek, da ne bi še s kakšnim prerezanim presredkom poleg hemeroidov imela težav in ga ohranila celega.
hemeroidov ob porajanju sploh ne čutiš, po porodu sem imela itak "pol" črevesja zunaj, kar se je samo od sebe in ob pomoči raznoraznih žavbic saniralo v enem do dva tedna po porodu.

Trdih bul takoj po porodu ni bilo več, naredile so se le zaradi tega, ker je dete pritiskalo na žile.Čim je detece odšlo iz mene, je bilo takoj bolje.

Upam, da sem ti kaj pomagala, vsekakor pa čimprej obišči dr.Košoroka, ordinacijo ima na Parmovi, da ti jih bo vsaj prerezal in ti bo bolje, (mogoče dobiš pri njemu še ta lokalni anestetik da se boš doma mazala, če ne pa po tem povprašaj svojega zdravnika), ter hladi hemeroide z mrzlimi kamilicami.mni je to ful pomagalo, da je vsaj za nekaj časa splahnelo.Sem pa zadnji teden pred porodom zaradi tega sranja več ali manj preležala.

Srečno!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 13:01:15   
hayat
zakaj mi jih ni prerezal-ker sem tik pred porodom in mi tega ni priporočal. vendar sem 6 dni za tem ko mi je to rekel rodila zdravega fantka in med porodom niti mali nisem pomislila na hemerodie. vendar ko sem morala na klistir me je panika zagrabila. babica je bila sicer zelo razumevajoča in je bila zelo nezna,vendar se je spet panika zacela na skoljki user posted image ,vi so kukali ven tako da sem komaj hodla v tisti sobi gor in dol. po porodu je bilo se nekaj casa zelo mucno in naslednje 2 dni prav tako. somi dajali vse mozne vrste mazil-ampak meni ni pomagalo nic. sedaj sem doma in gre ze na boljše,se susijo pocasi,še vedno si jih moram porivat notri-to naj bi trajalo se kaksen mesec pa bo boljse -pravijo-upam. no vazno da smo rodili brez problemov in zelo hitro-2 uri. hemerodi so ze skoraj pozabljeni vsakic ko pogledam malega sonckauser posted image .
hvala vsem za odgovore in izkusnje ki ste jih delile z mano

(odgovor članu hayat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?