nina42
|
IZVIRNO SPOROČILO: sbnc Še nekaj: a ste tiste, ki ste rodile v Feldbachu, pred tem hodile na preglede k dr. Miglarju? Jaz imam namreč osebno ginekologinjo v Ljubljani, pa ne vem točno kdaj bi šla do njega oziroma v Feldbach pred porodom? Tudi jaz imam gin. v lj, sem pa bila pred kratkim na ogledu v Feldbachu, kjer mi je dr. Miglar povedal sledeče: -približno en mesec pred PDP prideš v Feldbach na informativen pregled oz. nekakšno pripravo na porod, kjer se dogovoriš vse podrobnosti (npr. epiduralna, porod v vodi, homeopatija, akupunktura, CR ipd.) -bolnišnični dan te potem stane 560 eur, kar pa vključuje vse od A do Ž, za slovenke se trudijo, da v nobenem primeru niso tam več kot 4 dni, izvajajo pa tudi ambulantni porod, se pravi da greš domov še isti dan, ker po porodu pride do 90% zapletov v prvih 3 urah, ko si itak še v porodni sobi, če je vse vredu, je potem to to -epiziotomij imajo npr samo 20% za razliko od slovenije 60% Meni je recimo full pomemben odnos in da v vsem upoštevajo tvoje želje, oz. če citiram Miglarja "to je vaš praznik", in da se trudijo s čim bolj naravnimi in naprednimi metodami, ne pa tko kot pri nas, ko smo 50 let za časom... -
|