|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročna obleka
5.2.2008 10:51:55   
biga
Ne vem, če se lahko na forumu reklamira, pa vseeno. Mi lahko namignete, kje se pri nas dobijo lepe obleke za nevesto, a ne za izposojo, ampak take, ki jih kupiš in lahko še potem oblečeš za posebne priložnosti (kakšni butiki ipd.). Lahko v Ljubljani ali Celju, ker vem, da pri nas v NM ni neke velike izbire. Vem, da je izposoja okoli 300 e ali več, zato bi raje kupila ali dala šivilji naredit obleko.
Pa še to: koliko časa prej je dobro kupiti poročna prstana, a traja, da jih dobiš? Koliko je približno cena enega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poročna obleka
5.2.2008 11:20:44   
travica
poročna obleka: najbolje, da jo daš naredit pri šivilji, sploh, če želiš nekaj, kar še boš kdaj oblekla. izposodi, ali kupi s kakšno revijo s poročnimo oblekami (jaz sem si jo v Avstriji nabavla), da dobiš nekaj idej.
Poročne prstane vedno naredijo po meri in traja kakih 14 dni. Cena pa je čisto odvisna od velikosti, debeline in morebitnega kamenčka. Midva imava zelo masivne in jaz malo večji briljant in je vsak prišel cca. 240 € (pred 2 letoma).

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 11:26:17   
gaya24
Urška Drofenik! Definitivno mi bo ona sešila obleko, ko bom tudi sama tako daleč

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 12:00:10   
Anonimen
Meni je Urška Drofenik zašila obleko za maturantski ples.user posted image  Ženska res obvlada, tak, da ti jo res priporočam, Je pa pomoje zdaj že malo dražja.Jaz sem dala za kozet in krilo (dolgo)  okrog 85.000 sit (pred 4 leti). Mi je pa še naredila iz enakega materiala torbico, tako za v roki držat.

(odgovor članu gaya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 12:23:40   
bt08
Za obleko je najbolj šivilja se men tud zdi.Jaz si jo bom sposodila,saj je bela.

Prstana,pa je najbolj da greš delat mesec do mesec pa pol prej,več ni treba.Najnedva bosta kombinacija belega in rumenega zlata,gor bodo pa ene črtice na obeh,brez kamenčkov,diamantkov ali kaj podobno.Bosta pa prišla tm okol 500€.Men sta nekej posebnega,še nikjer nisem vidla takih,je pa letošnja roba.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 15:27:16   
80kaja
čau biga...če greš v princa v ljubljani in tam najdeš gdč.Ireno Funduk ...1000000000% ne moreš zgrešiti...
čist je hudauser posted image
pa vse dobro
kaja

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2008 8:18:07   
NATAŠI
midva sva ravno včeraj dala delat prstane... dobiva jih čez en mesec in pol, prideta pa oba skupaj 700 eur

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 19:17:30   
Pomladna Luna
pozdravček,

poročno obleko po zelo ugodnih cenah si lahko daste delat v Ljubljani-ŠIVILJSTVO KLARA.Imajo obleke za izposojo delajo pa jih tudi po meri in to zelo kvalitetno!!

Cena izposoje je 180 Evr.Za obleko po meri pa je različno od modela in vaših želja.

Šiviljstvo-klara.si
031-398-588

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2008 10:02:27   
lana777
No ne vem kk je z reklamo,
ampak tole se splača upoštevat - mi2 sva dala lani narest unikatne poročne prstane v zlatem Adamasu v Celju in sva bla zelooooooo zadovoljna.

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Pomladna Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?