poročna obleka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

biga -> poročna obleka (5.2.2008 10:51:55)

Ne vem, če se lahko na forumu reklamira, pa vseeno. Mi lahko namignete, kje se pri nas dobijo lepe obleke za nevesto, a ne za izposojo, ampak take, ki jih kupiš in lahko še potem oblečeš za posebne priložnosti (kakšni butiki ipd.). Lahko v Ljubljani ali Celju, ker vem, da pri nas v NM ni neke velike izbire. Vem, da je izposoja okoli 300 e ali več, zato bi raje kupila ali dala šivilji naredit obleko.
Pa še to: koliko časa prej je dobro kupiti poročna prstana, a traja, da jih dobiš? Koliko je približno cena enega?

travica -> RE: poročna obleka (5.2.2008 11:20:44)

poročna obleka: najbolje, da jo daš naredit pri šivilji, sploh, če želiš nekaj, kar še boš kdaj oblekla. izposodi, ali kupi s kakšno revijo s poročnimo oblekami (jaz sem si jo v Avstriji nabavla), da dobiš nekaj idej.
Poročne prstane vedno naredijo po meri in traja kakih 14 dni. Cena pa je čisto odvisna od velikosti, debeline in morebitnega kamenčka. Midva imava zelo masivne in jaz malo večji briljant in je vsak prišel cca. 240 € (pred 2 letoma).

gaya24 -> RE: poročna obleka (5.2.2008 11:26:17)

Urška Drofenik! Definitivno mi bo ona sešila obleko, ko bom tudi sama tako daleč

Anonimen -> RE: poročna obleka (5.2.2008 12:00:10)

Meni je Urška Drofenik zašila obleko za maturantski ples.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ženska res obvlada, tak, da ti jo res priporočam, Je pa pomoje zdaj že malo dražja.Jaz sem dala za kozet in krilo (dolgo)  okrog 85.000 sit (pred 4 leti). Mi je pa še naredila iz enakega materiala torbico, tako za v roki držat.

bt08 -> RE: poročna obleka (5.2.2008 12:23:40)

Za obleko je najbolj šivilja se men tud zdi.Jaz si jo bom sposodila,saj je bela.

Prstana,pa je najbolj da greš delat mesec do mesec pa pol prej,več ni treba.Najnedva bosta kombinacija belega in rumenega zlata,gor bodo pa ene črtice na obeh,brez kamenčkov,diamantkov ali kaj podobno.Bosta pa prišla tm okol 500€.Men sta nekej posebnega,še nikjer nisem vidla takih,je pa letošnja roba.

80kaja -> RE: poročna obleka (5.2.2008 15:27:16)

čau biga...če greš v princa v ljubljani in tam najdeš gdč.Ireno Funduk ...1000000000% ne moreš zgrešiti...
čist je huda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
pa vse dobro
kaja

NATAŠI -> RE: poročna obleka (7.2.2008 8:18:07)

midva sva ravno včeraj dala delat prstane... dobiva jih čez en mesec in pol, prideta pa oba skupaj 700 eur

Pomladna Luna -> RE: poročna obleka (25.2.2008 19:17:30)

pozdravček,

poročno obleko po zelo ugodnih cenah si lahko daste delat v Ljubljani-ŠIVILJSTVO KLARA.Imajo obleke za izposojo delajo pa jih tudi po meri in to zelo kvalitetno!!

Cena izposoje je 180 Evr.Za obleko po meri pa je različno od modela in vaših želja.

Šiviljstvo-klara.si
031-398-588

lana777 -> RE: poročna obleka (28.2.2008 10:02:27)

No ne vem kk je z reklamo,
ampak tole se splača upoštevat - mi2 sva dala lani narest unikatne poročne prstane v zlatem Adamasu v Celju in sva bla zelooooooo zadovoljna.

Stran: [1]