|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popusti
30.5.2005 15:34:32   
miha_b
ker smo na tem da kupimo voziček (imamo še en mesec časa) sprašujem ali ve morda kdo za kakšne prihajajoče akcije oziroma popuste na vozičke?
(mogoče menjajo izdelke v akcijah mesečno ali tromesečno)?
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   popusti
30.5.2005 15:40:29   
Mina1
Ja, Baby center bo imel od 1.6. dalje na Maxi Cosi izdelke in Quinnyje od 15% do 20% popusta.

Za Avstrijo pa nevem oz. Schmid v Celovcu ti vedno da popust za kupljene izdelke;), katerekoli. Ampak, če ima on to na zalogi je o.k., ker zadnje čase pri njemu naročati ni več fino, ker izdelka enostavno ne zagotovi več.

pa-pa Mina1

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   popusti
30.5.2005 17:06:23   
polona2
Da ne govorim o tem, da mi Schmid rezervni del za voziček pošilja že skoraj dva meseca:grrr:...

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   popusti
30.5.2005 20:43:15   
Mina1
POLONA2: ja, meni je bil Schmid leta 2002 fenomenalen in the one and only, kar se tiče profesionalnosti, hitrosti in ponudbe otroške opreme.

Danes pa to ni več to. Nevem sicer, kje je vzrok, ampak meni KIKA v Celovcu vse dobavi po dogovoru. Tudi če nekaj nimajo, pridobijo v enem tednu iz druge filiale v Avstriji in tako.

Shcmid pa:zmeden2:

Malo sve zašle iz teme, pa vseeno;)

pa-pa MIna1

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   popusti
30.5.2005 23:34:41   
polona2
Ne vem, kaj mu dogaja, že ko sva kupovala marelo, sem poslala e-mail, pa sploh ni odgovoril, pa sem čez mesec dni videla, da ima točno tako marelo v prodajnem programu, seveda smo jo že kupili drugje:(,
glede rezervnega dela :grrr:, poslala sem mu vse podatke ter fotografije, garancija za voziček pa mi je v času čakanja na rezervni del že potekla :grrr:...

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   popusti
31.5.2005 8:28:27   
lacoste7
Če te zanimajo vozički Hartan, je trenutno tudi kar nekaj modelov in barv v akciji -20%.

www.hartan.net

LP

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   popusti
31.5.2005 10:14:35   
TVN
Kot sem omenila že v postu "Quinny", imajo v Sončku super ugodno ponudbo za Quinny-ja.

LP!

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.