popusti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

miha_b -> popusti (30.5.2005 15:34:32)

ker smo na tem da kupimo voziček (imamo še en mesec časa) sprašujem ali ve morda kdo za kakšne prihajajoče akcije oziroma popuste na vozičke?
(mogoče menjajo izdelke v akcijah mesečno ali tromesečno)?
hvala

Mina1 -> popusti (30.5.2005 15:40:29)

Ja, Baby center bo imel od 1.6. dalje na Maxi Cosi izdelke in Quinnyje od 15% do 20% popusta.

Za Avstrijo pa nevem oz. Schmid v Celovcu ti vedno da popust za kupljene izdelke;), katerekoli. Ampak, če ima on to na zalogi je o.k., ker zadnje čase pri njemu naročati ni več fino, ker izdelka enostavno ne zagotovi več.

pa-pa Mina1

polona2 -> popusti (30.5.2005 17:06:23)

Da ne govorim o tem, da mi Schmid rezervni del za voziček pošilja že skoraj dva meseca:grrr:...

Mina1 -> popusti (30.5.2005 20:43:15)

POLONA2: ja, meni je bil Schmid leta 2002 fenomenalen in the one and only, kar se tiče profesionalnosti, hitrosti in ponudbe otroške opreme.

Danes pa to ni več to. Nevem sicer, kje je vzrok, ampak meni KIKA v Celovcu vse dobavi po dogovoru. Tudi če nekaj nimajo, pridobijo v enem tednu iz druge filiale v Avstriji in tako.

Shcmid pa:zmeden2:

Malo sve zašle iz teme, pa vseeno;)

pa-pa MIna1

polona2 -> popusti (30.5.2005 23:34:41)

Ne vem, kaj mu dogaja, že ko sva kupovala marelo, sem poslala e-mail, pa sploh ni odgovoril, pa sem čez mesec dni videla, da ima točno tako marelo v prodajnem programu, seveda smo jo že kupili drugje:(,
glede rezervnega dela :grrr:, poslala sem mu vse podatke ter fotografije, garancija za voziček pa mi je v času čakanja na rezervni del že potekla :grrr:...

lacoste7 -> popusti (31.5.2005 8:28:27)

Če te zanimajo vozički Hartan, je trenutno tudi kar nekaj modelov in barv v akciji -20%.

www.hartan.net

LP

TVN -> popusti (31.5.2005 10:14:35)

Kot sem omenila že v postu "Quinny", imajo v Sončku super ugodno ponudbo za Quinny-ja.

LP!

Stran: [1]