|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popolnoma zmedena!
11.2.2005 10:01:52   
mia-1
Danes sem bila na CSD-ju.Mimogrede sem jo vprasala, kako je s podpisom ocetovstva in prezivnino.Z otrokom bova sama, oce pa ga bo priznal in zanj tudi placeval. Kaksen status bom potem imela: samohranilka, enostarsevska druzina?!Ona zenska mi je rekla da ne eno ne drugo(ce bo prezivnina)-kaj za vraga pa bom potem?Kolegica ima isto tezavo oce placuje-ga je priznal-pa je vseeno samohranilka. A me je potem te zenska na.....? Prosim vas za mnenje.LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   popolnoma zmedena!
11.2.2005 10:04:41   
dory
Pri nas ni priznan,ne placuje,pa sem registrirana kot enostarsevska druzina :)

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   popolnoma zmedena!
11.2.2005 10:17:08   
NinaŠ
Če bosta ti in otrok živela na drugem naslovu in bo oče otroka priznal, bo plačeval in ti boš samohranilka.

Kar je meni znano... :zmeden:

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   popolnoma zmedena!
11.2.2005 10:20:11   
KIRA
mia - finančno bi bilo bolje, če bi bila ti samohranilka, povej da te je oče zapustil, čeprav nekako ne drži. tako bo bolje zate in za tamalga. tisto kar ti bo oče plačeval, pa lahko še vedno porabiš ali pa daš troku na račun.
LP

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   popolnoma zmedena!
11.2.2005 10:21:34   
Anonimen
če bo plačeval...potem si enostarševska družina, ker samohranilka pomeni, da sama skrbiš zanj poleg ostalega tudi finančno...
iz tega sledi: on plačuje, skrbi zanj tudi on, žal najbrž samo v finančnem smislu, ker ga pa sama vzgajaš, to pomeni, da živita sama in sta enostarševska družina...

saj ni težko raztolmačiti...

samo----hranitelj...sam preživljaš otroka

eno---staševstvo...en starš

lp:rozica:

(odgovor članu mia-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   popolnoma zmedena!
11.2.2005 10:41:15   
reni08
:rozica:

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   popolnoma zmedena!
11.2.2005 19:41:15   
Gina
Mia, po moje je ženska na csd-ju mislila na enostarševsko družino v smislu, da si ti edini starš, ki karkoli prispeva za preživljanje otroka. To je v primeru da oče ni priznal očetovstva, oz. da je umrl. Takrat ti pripada mislim da 10% dodatek na otroški dodatek, kar je mogoče jurja na mesec. Vsekakor se ti bolj splača, da oče prizna očetovstvo, v bistvu tako uveljavljaš samohranjiteljstvo v tem smislu, da ne šteje v tvoje dohodke očetova cela plača ampak samo toliko kot ti on plačuje in to nikoli ni toliko, da bi ti bolj zmanjšalo otroške dod., in je vsekakor bolje, kot če ti nič ne plačuje sploh. To si že otrok zasluži, da dobi nekaj od njega, država ti z vsemi dodatki vred ne bo toliko dala. Mislim da ženska na csd-ju ni razumela tvojega vprašanja in ga je vzela preveč dobesedno. Ne vem, če sem razumljivo napisala, če nisem pa vprašaj še kaj, če bom vedela ti sporočim.

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   popolnoma zmedena!
12.2.2005 21:49:51   
niki5
Enostarševska družina si tudi če bo oče otroka plačeval preživnino. Tako bo otroški dodatek za 10% višji.

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   popolnoma zmedena!
14.2.2005 20:23:21   
luna39
Se strinjam z Gekko. Ti si oboje. Mati samohranilka, ki živi v enostarševski družini. Tako kot jaz. Na vlogo za ot.dod. pa sem sama napisala da sem enostarševska družina.:rozica:

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?