|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki
19.5.2010 9:54:04   
beybk
hojla mene pa zanima, če se vam da napisati kako ste ve čutile prave popadke, kako ste se počutile zadnje dni pred PDP-jem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popadki
19.5.2010 10:08:53   
Jessy
Prave popadke sem čutila kot rahel stisk, ki se je ponavljal na 5 minut. Po tem sem vedela, da so najbrž pravi in so tudi bili. Boleli so šele takrat, ko so šibali na 2-3 minutke.

Pred porodom sem se počutila čisto običajno. Dober dan prej se mi je odluščil čep. Aja, pa kolki so me noro boleli, da sem komaj naredila prve tri korake.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 10:51:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2010 10:57:37   
picola1
Na začetku kot rahel krč maternice (polovica noči), potem je bil pa vse močnejši (proti jutru, ko so bli na 5 minut so bli že kr orng boleči). Zadnji dan pred porodom sem se že zjutraj zbudila z močnim pritiskom na spodnji del trebuha, komaj sem hodila...No, čez dan je blo mal boljš...Popoldan mi je začela po malem odtekat voda (sploh na začetku nisem skapirala, da je to to) in pozno popoldan sva se z možem odpravila proti P, ker sem imela kr daleč. No, zvečer so se pa potem začeli rahli popadki (v P).

Zivepo...a se jst tebe spomnim iz Septemberk 2007? Mislim, da imava isto starega prvega otroka...user posted image No, jst sem zdej dober mesec pred pdp-jem, ti pa vidim, da si že v nizkem štartu...user posted image
No..srečno, ane! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2010 10:59:18   
picola1
Ups...sem šele zdej pogledala tvoj podpis...Nekako ni glih možno, da sva bli skupej pri septembrkah...rodila si pa novembra...user posted image user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2010 11:27:53   
kristinaj
v prvo šele ko mi je odtekla voda, čutila pa kot pri močnejši menstruaciji, nekaj močno stiska tam noter in potem se to stopnjuje do "porivanja", ki pa ne boli....

v drugo sem imela par takih močnejših, potem je voda odtekla in sem šla v porodnišnico, imela sem še ene tri in sem šla direkt na mizo "porivat" še parkrat in smo rodili...

počutila sem se normalno...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 11:52:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2010 12:25:26   
picola1
Ej, točno! Jst sem imela pdp 1. 10. (sej je logično, da sem bla pol pri oktoberkah) Sem vedla, da se te spomnim od tam...sam pol se mi je pa vse sesulo, ko sem vidla, kdaj si prvič rodila...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 12:30:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2010 12:35:37   
picola1
No, moja tut ni hotla oktobra ven...je mal pohitela (dva dni prej).user posted image Očitno najinim oktober ni preveč pri srcu...user posted image
Zdej imam pdp. 6.julija, sam bomo sprožili porod tam okrog 1.

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2010 14:47:05   
emibu
Kak se počutim pred PDP? Kot tank..komi se premikam,spodn del mal boli,špikanje občasno...Okorno je uglavnem...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2010 13:26:24   
mišamaša77
ojla, sem v 39 tednu, pa me boli kot pri menstruaciji ( kot pritisk, občutek da bolijo jajčniki in križ), a so to že popadki? Me pa boli že 3 dni ponoči, čez dan pa je boljše, trebuh pa mi ne otrdeva.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2010 13:39:06   
emibu
mišamaša-sem en dan čez rok in se mi isto dogajauser posted image upam da je to to..

(odgovor članu mišamaša77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2010 14:17:38   
slovenka
zadnji dve - mislim, da to niso popadki user posted image vsaj pravi ne. Mene že en teden špika v hrbtenici, v spodnjem delu trebuha, bebi je spuščen... samo popadkov še pa nimam, razen lažnih. Za prave sem v prvi nosečnosti po enih štirih že dobro vedela, da so. Sem pa imela najprej tudi znosne, slabi dve uri, na pet minut, ko mi je odtekla voda, pa se je začelo zares, tistega pa potem ne morem več opisati, v glavnem krč celega telesa, šok v možganih, noge neuporabne, bolečine v rokah, trebuhu, hrbtenici, nepopisna sila v glavnem, ko nisem mogla nič drugega razen dretja, mižanja in nepremičnega ležanja... ne bom opisovala, ker se mi ni za spominjati user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mišamaša77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.5.2010 16:27:31   
Anonimen
Punce kako si pa sploh izmeris na kok časa so popadki?Jaz sem imela prvi porod sprozen z svečko in ko so se začel popadki so bli tko čudn da si sploh nism mogla zmert na kok časa so.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2010 9:52:03   
slovenka
ko en popadek spusti, pogledaš na uro in čakaš, da se prične drug in spet pogledaš na uro... ni težko user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?