popadki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

beybk -> popadki (19.5.2010 9:54:04)

hojla mene pa zanima, če se vam da napisati kako ste ve čutile prave popadke, kako ste se počutile zadnje dni pred PDP-jem?

Jessy -> RE: popadki (19.5.2010 10:08:53)

Prave popadke sem čutila kot rahel stisk, ki se je ponavljal na 5 minut. Po tem sem vedela, da so najbrž pravi in so tudi bili. Boleli so šele takrat, ko so šibali na 2-3 minutke.

Pred porodom sem se počutila čisto običajno. Dober dan prej se mi je odluščil čep. Aja, pa kolki so me noro boleli, da sem komaj naredila prve tri korake.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.5.2010 10:51:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

picola1 -> RE: popadki (19.5.2010 10:57:37)

Na začetku kot rahel krč maternice (polovica noči), potem je bil pa vse močnejši (proti jutru, ko so bli na 5 minut so bli že kr orng boleči). Zadnji dan pred porodom sem se že zjutraj zbudila z močnim pritiskom na spodnji del trebuha, komaj sem hodila...No, čez dan je blo mal boljš...Popoldan mi je začela po malem odtekat voda (sploh na začetku nisem skapirala, da je to to) in pozno popoldan sva se z možem odpravila proti P, ker sem imela kr daleč. No, zvečer so se pa potem začeli rahli popadki (v P).

Zivepo...a se jst tebe spomnim iz Septemberk 2007? Mislim, da imava isto starega prvega otroka...[sm=smiley1.gif] No, jst sem zdej dober mesec pred pdp-jem, ti pa vidim, da si že v nizkem štartu...[sm=smiley36.gif]
No..srečno, ane! [sm=smiley1.gif]

picola1 -> RE: popadki (19.5.2010 10:59:18)

Ups...sem šele zdej pogledala tvoj podpis...Nekako ni glih možno, da sva bli skupej pri septembrkah...rodila si pa novembra...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kristinaj -> RE: popadki (19.5.2010 11:27:53)

v prvo šele ko mi je odtekla voda, čutila pa kot pri močnejši menstruaciji, nekaj močno stiska tam noter in potem se to stopnjuje do "porivanja", ki pa ne boli....

v drugo sem imela par takih močnejših, potem je voda odtekla in sem šla v porodnišnico, imela sem še ene tri in sem šla direkt na mizo "porivat" še parkrat in smo rodili...

počutila sem se normalno...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.5.2010 11:52:27)

picola1 -> RE: popadki (19.5.2010 12:25:26)

Ej, točno! Jst sem imela pdp 1. 10. (sej je logično, da sem bla pol pri oktoberkah) Sem vedla, da se te spomnim od tam...sam pol se mi je pa vse sesulo, ko sem vidla, kdaj si prvič rodila...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.5.2010 12:30:11)

picola1 -> RE: popadki (19.5.2010 12:35:37)

No, moja tut ni hotla oktobra ven...je mal pohitela (dva dni prej).[sm=smiley36.gif] Očitno najinim oktober ni preveč pri srcu...[sm=smiley36.gif]
Zdej imam pdp. 6.julija, sam bomo sprožili porod tam okrog 1.

emibu -> RE: popadki (19.5.2010 14:47:05)

Kak se počutim pred PDP? Kot tank..komi se premikam,spodn del mal boli,špikanje občasno...Okorno je uglavnem...

mišamaša77 -> RE: popadki (28.5.2010 13:26:24)

ojla, sem v 39 tednu, pa me boli kot pri menstruaciji ( kot pritisk, občutek da bolijo jajčniki in križ), a so to že popadki? Me pa boli že 3 dni ponoči, čez dan pa je boljše, trebuh pa mi ne otrdeva.

emibu -> RE: popadki (28.5.2010 13:39:06)

mišamaša-sem en dan čez rok in se mi isto dogaja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]upam da je to to..

slovenka -> RE: popadki (28.5.2010 14:17:38)

zadnji dve - mislim, da to niso popadki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] vsaj pravi ne. Mene že en teden špika v hrbtenici, v spodnjem delu trebuha, bebi je spuščen... samo popadkov še pa nimam, razen lažnih. Za prave sem v prvi nosečnosti po enih štirih že dobro vedela, da so. Sem pa imela najprej tudi znosne, slabi dve uri, na pet minut, ko mi je odtekla voda, pa se je začelo zares, tistega pa potem ne morem več opisati, v glavnem krč celega telesa, šok v možganih, noge neuporabne, bolečine v rokah, trebuhu, hrbtenici, nepopisna sila v glavnem, ko nisem mogla nič drugega razen dretja, mižanja in nepremičnega ležanja... ne bom opisovala, ker se mi ni za spominjati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anonimen -> RE: popadki (28.5.2010 16:27:31)

Punce kako si pa sploh izmeris na kok časa so popadki?Jaz sem imela prvi porod sprozen z svečko in ko so se začel popadki so bli tko čudn da si sploh nism mogla zmert na kok časa so.

slovenka -> RE: popadki (1.6.2010 9:52:03)

ko en popadek spusti, pogledaš na uro in čakaš, da se prične drug in spet pogledaš na uro... ni težko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Stran: [1]