Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ponovno nespanje 6. mesečnice 5.7.2005 9:42:37
|
|
|
|
Magi*
|
Pozdravljene! že nekaj časa se tukaj pogovarjamo o nespanju, nočnem redu naših dojenčkov. naša tamajčkena je dosedaj lepo spala z običajno enim vmesnim dojenjem in potem takoj nazaj zaspala v svoji posteljici. pa so pred 14. dnevi prišli zobki, pa prva viroza in se je naš red popolnoma podrl. sem ravno par dni nazaj modrovala, da pri 6. mesečnikih najbrž še ne gre za izsiljevanje (lukrecija, vzamem nazaj). danes sem prepričana v nasprotno. to noč se je tamala začela "oglašati" okoli 1.30 in sem jo malo zignorirala in je zaspala nazaj. ob 3.30 pa se je zopet zbudila in malo bolj zaropotala in sem si mislila, da jo pač moram podojiti, ker je verjetnolačna. pa ni in ni hotela nazaj zaspati. nekaj časa sva jo pustila protestirat, potem pa jo je mož šel malo potrepljat. seveda ga je gospodična v trenutku navila okoli malega prsta in jo je vzel iz posteljice. potem je bilo pa konec noči. zaspala je pri njem v naročju, ko jo je hotel odložit v posteljico, pa je seveda sledilo huronsko dretje. na tem mestu se sosedom iskreno opravičujem. zaspali smo ob 6.00, ob 7.00 pa je moral mož vstat. no ja, zbudila se je tudi princeska na zrnku graha in nadaljevala s tuljenjem, saj je bila za njo tudi neprespana noč. zdaj spi. sem jo pa morala pustiti jokati dobro uro, ker ni in ni hotela zaspati pa čeprav so se ji oči same zapirale. naj še omenim, da vročine nima, apetit ima dober - skratka, nič ji ne manjka. zjutraj sva z možem sklenila, da temu narediva konec, da mora princeska spati (pa midva tudi) in ati je svečano obljubil, da se ji ne bo več pustil okoli prinesti. tiste, ki ste uspele prebrati tale esej do konca, držite pesti z nas.:rozica: aja, pa vsak nasvet ali trik bo dobrodošel;)
|
|
|
|
ponovno nespanje 6. mesečnice 5.7.2005 10:16:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Edini nasvet - ne klonita:). Še dobro, da je ati sam spoznal, da ga tamala zeza, tako bo lažje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2005 10:35:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
ponovno nespanje 6. mesečnice 5.7.2005 10:48:26
|
|
|
|
blaži
|
Ja,ja,ja,ja ta zgodba pa mi je zelo znana. Mi smo stari 5 mesecev in čez noč ne jemo več ampak zjutraj ob 7. Dva tedna se že zbuja po 4 do 5krat na noč. Utrujena sma z možem bolj kot na začetku. Mož je vedno govoril ,da otroka ne bova jemala v najino posteljo. In poglej kaj se sedaj dogaja?????? Mož jo je začel redno jemati proti jutru v posteljo ker se tako edino vsaj malo naspimo, ko mož ob 7 odide v službo še midve po hranjenju zaspima kako urico, sedaj pa tudi že spi ker je utrujena od noči. Če vstrajama da ostane v svoji postelji je takšna galama, da zbudimo celi blok ali pa bi se ona igrala celo noč, sploh ne postane zaspana. Smo probali vse mile načine in ni šlo. Tudi hrano sma ji dala ponoči, ker sma mislila ,da je lačna pa gospodična sploh ni hotela ust odpret. Tolažima se , da to nebo večno. Zvečer pa vedno zaspi v svoji postelji sploh ni problema le ponoči okrog 3 more priti k nama.Če ima kdo kakšen predlog kako otrok spi in ostane ponoči v svoji postelji pol lepo prosim za nasvet.Tako ,da niste edini , da veš da še nekdo ponoči ne spi hahaha. PA LEP POZDRAV VSEM PONOČI BUDNIM :zmeden:
|
|
|
|
ponovno nespanje 6. mesečnice 5.7.2005 11:30:11
|
|
|
|
Lauri mauri
|
Tudi naša je do 4. meseca lepo spala (sicer se je 1-2x podojila)a potem se je vsako noč po 3x zbudila. Začne se jokati, včasih ji dam dudo in je dobro, včasih pa se tako joka :((, da jo moram zbuditi in potem se princeska smeji. Včasih jo dojenje uspava nazaj ali moje zibanje v naročju, včasih pa se lepo sprehajamo po stanovanju. No zdaj kakšen teden pa moram reči, da je večinoma spala + dojenje. A je možno, da jih zobki matrajo in jih to budi? Ne rečem pa tudi, da navada ni železna srajca...:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?