Magi* -> ponovno nespanje 6. mesečnice (5.7.2005 9:42:37)
|
Pozdravljene! že nekaj časa se tukaj pogovarjamo o nespanju, nočnem redu naših dojenčkov. naša tamajčkena je dosedaj lepo spala z običajno enim vmesnim dojenjem in potem takoj nazaj zaspala v svoji posteljici. pa so pred 14. dnevi prišli zobki, pa prva viroza in se je naš red popolnoma podrl. sem ravno par dni nazaj modrovala, da pri 6. mesečnikih najbrž še ne gre za izsiljevanje (lukrecija, vzamem nazaj). danes sem prepričana v nasprotno. to noč se je tamala začela "oglašati" okoli 1.30 in sem jo malo zignorirala in je zaspala nazaj. ob 3.30 pa se je zopet zbudila in malo bolj zaropotala in sem si mislila, da jo pač moram podojiti, ker je verjetnolačna. pa ni in ni hotela nazaj zaspati. nekaj časa sva jo pustila protestirat, potem pa jo je mož šel malo potrepljat. seveda ga je gospodična v trenutku navila okoli malega prsta in jo je vzel iz posteljice. potem je bilo pa konec noči. zaspala je pri njem v naročju, ko jo je hotel odložit v posteljico, pa je seveda sledilo huronsko dretje. na tem mestu se sosedom iskreno opravičujem. zaspali smo ob 6.00, ob 7.00 pa je moral mož vstat. no ja, zbudila se je tudi princeska na zrnku graha in nadaljevala s tuljenjem, saj je bila za njo tudi neprespana noč. zdaj spi. sem jo pa morala pustiti jokati dobro uro, ker ni in ni hotela zaspati pa čeprav so se ji oči same zapirale. naj še omenim, da vročine nima, apetit ima dober - skratka, nič ji ne manjka. zjutraj sva z možem sklenila, da temu narediva konec, da mora princeska spati (pa midva tudi) in ati je svečano obljubil, da se ji ne bo več pustil okoli prinesti. tiste, ki ste uspele prebrati tale esej do konca, držite pesti z nas.:rozica: aja, pa vsak nasvet ali trik bo dobrodošel;)
|
|
|
|