|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomurski dojenčki :)
25.10.2009 15:33:59   
Snoopyka
jes odpiran temo za pomurske mamice, kere še vedno klepečemo v Pomurke - nosečke.
naslov san prepisala iz posta keroga avtorca je čebelica82user posted image
vupan ka de vas v kratkon čase čin več priklopelo z prejšne na to  temo...

lpuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomurski dojenčki :)
25.10.2009 15:45:58   
Nalini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kdaj se dobimo na kavici?

sončni žarek, detelja, mala pikica, pokica, štorkljica in vse ostale ....???? .... zdaj bi pa že bil skrajni časuser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2009 16:50:21   
symona
Zdravo!

Tudi jaz se vam pridružuvlem, na temi pomurske nosečke sem se vam malo javlala, te pa sem februara rodila pa sem na drugem forume. Taka če me vzemete med sebe, se van pridružen.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2009 17:16:01   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sončni žarek, detelja, mala pikica, pokica, štorkljica in vse ostale ....???? .... zdaj bi pa že bil skrajni časuser posted image

ja, fajn bi bilo, ampak zdaj so že problemi kak pa kdaj..ker saki drugače paše..moja fčejla je že pa tečna v vozički ka glava boli...mene pa neka kuja...san se nagejla (puranji zrezek pa šalata) in man prebavnje motje mi je tak salbo...pa neven zakoj...katastrofa..majči pa je tečna...sve glih not prišli...drugače pa nič new....jutri sve pa samive...no sicer so nekšni obiski napovedani...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2009 17:16:45   
detelja
no, še to tuj napišen

nončika je dobila včeraj fanteka timona 54cm, 4180 guser posted image user posted image  tak ka ma maja enoga dečka več na izbirouser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2009 17:30:55   
Serendipity
Ooo, super ideja! user posted image  user posted image  user posted image

Po moje de nas pomali cejli kup!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2009 18:29:32   
štorkljica
Evo še štorklja se javla na pomurski raportuser posted image
Ge neven kelko mo se lejko javlala, ka san nonstop zasedena s tema dvema brečlama...ampak upam ka čimveč.
Zdaj pa je še večja brečla betežna...že drujgič v enon mejsci, pa ge san tudi nej gli genau z zdravjon, tak ka če de kofi spadno v kratkon me nemo mogle priti....drugače pa smo tudi za čimveč pomurskih kofijof....zdaj še pred zimo, ka te de še slabše se za dobiti.

Detelja ka pa tebe palik davleuser posted image ti si tudi nej gli pri zdravji lekar najbole?

Nalini upam, ka te teden dobive knjigo, ka mo malo našoga tjulenčka začala trenejrqateuser posted image user posted image user posted image

Ostale pomurske mamice....pa upan, ka vas čimprej spoznanuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2009 18:56:18   
cebelica82
ja, super, ka se je ena zmislila...user posted image user posted image user posted image  no, či bi znala sama odprejti, bi že....fala snoopyka user posted image user posted image  
no, naša šmrkla, ka nemren drüjgo praviti, mi je končno zaspala na joški pol vöre nazaj, tou je pa tudi VSE, ka je gnes spala, mislin, ka jo je premik vöre zdelal...ovači je sicer pridna, ponoči spij tudi do 10 vör, ta ka neman kaj...

je san te vikend doma, lejko se ge na kavi dobijmo...či me moj pistij ...user posted image  te pa prijdemo 13, 14. domov,....

evo, mojiva dva spijta, je pa na računalniki...user posted image

se še kaj oglasin, malo pogosteje, vupan...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2009 19:18:43   
Snoopyka
ge san zadnjoga (zaj v  soboto) v nedelo pa nej ka za 1.november lečemo okole. ovak pa se jes tude z veseljen javen za kavecouser posted image če me seveda zemeteuser posted image
no naša princess pa že včera bila tečna, ka so joj nej dali spate, gnes je tude nej mogla, zakoj pa neman pojma... seveda včera smo mele krst, album z slikame se leko že poglednete kakk smo bli strašno lepe (zato pa so se štorkle že odselile)user posted image user posted image
me veseli ka ste se javle tu na toj teme:)user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2009 19:59:05   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja, fajn bi bilo, ampak zdaj so že problemi kak pa kdaj..ker saki drugače paše..moja fčejla je že pa tečna v vozički ka glava boli...mene pa neka kuja...san se nagejla (puranji zrezek pa šalata) in man prebavnje motje mi je tak salbo...pa neven zakoj...katastrofa..majči pa je tečna...sve glih not prišli...drugače pa nič new....jutri sve pa samive...no sicer so nekšni obiski napovedani...

Pozdravljene na novem forumi!
Lepo, ka ste se zmislile na tou, ka se še tu družimo mamice.

Meni tudi neka žubori v želodcu...detelja, neje znan kakša trebušna gripa?!user posted image  
Z veseljem se vam pridružima tudi mi2 z sinkom, če bom le postala zdrava; trenutno komaj hodim, ker me je usekalo v križi, pa san na injekcijah in tabletah, da preživim dneve.

Naj bo ta forum malo bole živahen kot je forum Pomurke. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2009 20:25:36   
veronikab
No tudi gjes se javljan. Sicer z LJ, samo mogoče mu pa vseeno mela kda priliko, ka vas spoznan tudi v živo.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2009 20:40:31   
Nalini
detelja ... ti si ziher, da nisi noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ----že cel teden maš neke čudne simptomeuser posted image

štorkljica ... ti javin, ko pridetauser posted image  .... upam, da čimprej

veronikab ... fajn bi blo, da bi se kdaj srečali v naših koncih ....user posted image

pokica ... upam, da boš čimprej boljše .... user posted image  ... še malo, še malo pa boste šli v Lj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

cevelica82 in serendipity ... svet je pa majhen aaa?user posted image  .... kje se vse najdemo ....

symona .... itakuser posted image

nončika ... čestitke

sončni žarek, lalica, mala pikica .... ste med pogrešanimiuser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2009 20:50:57   
pokica_

detelja ... ti si ziher, da nisi noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ----že cel teden maš neke čudne simptomeuser posted image

štorkljica ... ti javin, ko pridetauser posted image  .... upam, da čimprej

veronikab ... fajn bi blo, da bi se kdaj srečali v naših koncih ....user posted image

pokica ... upam, da boš čimprej boljše .... user posted image  ... še malo, še malo pa boste šli v Lj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

cevelica82 in serendipity ... svet je pa majhen aaa?user posted image  .... kje se vse najdemo ....

symona .... itakuser posted image

nončika ... čestitke

sončni žarek, lalica, mala pikica .... ste med pogrešanimiuser posted image

Hvala Nalini. Sj bo boljše menda kdaj v kratkem, upam na boljši jutri. Sicer že lahko hodim, me pa skrbi, kako boma jutri sama, kako ga bom dvignila, in vse kar gre zraven. user posted image  
Še malo, še malo pa LJ in OP. user posted image  Samo, da nas kaj vmes ne preseneti, kaj neprijetnega.
Vi pa tudi rastete, kolkor vidim vaše slikce. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.10.2009 6:32:44   
detelja
malapikica

user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.10.2009 7:23:36   
Serendipity

malapikica

user posted image

vse naj naj!

Pa ena jutranja kafica za vse: user posted image

Nalini
- hehe. Svejt je reno mali, internet ga pa še malo skrči! user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.10.2009 8:29:32   
cebelica82
ja, rejsan je mali...:):) dobro jutro. glede na dogajanje včeraj smo kar dobro preživeli noč. sicer smo mogli jesti ob pol štirih, ka je normalno, ka je jejla nazadnje ob šestih večer, te pa zaspala...

no, ka  zaj? je man tudi v soboto čas, doppoldne, či nej, pa si ga zemen..user posted image  se dobijmo ge?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.10.2009 10:16:01   
štorkljica
Dan!

Ge san palik z obem doma, starejša je še gnes nej šla v vrtec, če pa nede mejla vročine, pa de jutri že šla. Ges že komaj ladan kda san z obema sama doma. Nnstop obej vkuper nekaj ščeta...točno ob iston cajte....za popi*diti!

pokica san ti poslala ZS, sicer resno po 1 tedni, ka san prle sploj nej vidla. Vej pa zdaj san začala malo bole tou spremljatiuser posted image Upan, ka boš zladala sama z malin, nej se preveč naprezati, samo telko kelko je nujno.user posted image

cebelica82 ge nemo mogla priti zdaj v soboto...pa upan, ka de v kratko paLIK kakšna kava, pa te priden s svojima brečalam.

serendepity fala za kavo, san še gnes sploj nej pila...nej blo časauser posted image

veronikab kak fajn, ka si še izdak zaprisežena prekmurka, čepraf si zdaj med žabaramiuser posted image

snoopika poglednola san slikice od krsta, kak ste fajna družinica, Albina je pa pravi mali angelček. Ste vse opravili brez joka?

Ostale samo pozdravla...iden se zdaj z Ajdo drujžit, ka čujen tišino s spalnice..Sofija spiuser posted image user posted image user posted image

ČAO

Neposredna povezava do sporočila: 17
26.10.2009 10:24:57   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

veronikab kak fajn, ka si še izdak zaprisežena prekmurka, čepraf si zdaj med žabaramiuser posted image

štorklica tou mu itak sikdar ostala. user posted image Ja v LJ san pa letos že 14. leto. Kak čas bežij. Samo itak pa skoristin sakšno priliko, ka prletin kaj 'dumou', ka vijdin kaj dumače, ka si malo pogučin user posted image , ovačik pa tudi z našin malin gučin samo v prekmurščini, tak ka de tudi on znal kakšno po naše povedati.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
26.10.2009 10:59:00   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Detelja ka pa tebe palik davleuser posted image ti si tudi nej gli pri zdravji lekar najbole?

nej nej...razmiš nucan enoga rendoga deda pa te bo vse ok...nej ka moj samo dela pa nema časa za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
26.10.2009 10:59:52   
detelja

ja, žal san ziher ka san nej nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.10.2009 18:17:31   
Nalini

ja, žal san ziher ka san nej nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image

žal ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.10.2009 19:03:29   
cebelica82
veronikab, mi smo tudu v lj, je že 9. leto, mož 11....ide čas, nej?

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.10.2009 20:03:29   
veronikab
Ja resno ide, še prefriško. Še dobro ka lejko kdakoli idemo dumou. user posted image No prinas su bole vikendi aktualni za takšne izlete.

Neposredna povezava do sporočila: 23
27.10.2009 23:10:38   
Snoopyka
babe da de ta kava?user posted image no ka malo popestrimo leko zdavlete malo slikece gor... ges dan svoje:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.10.2009 7:34:24   
cebelica82
dobro jutro,..recimo..user posted image  smo stanoli ob petih!!! celi naspidirani in pred 10 minutami je šla nazaj spat....user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer se je špilala eno vöro, pa smijala, samo zaspati nej nazaj...je bi pa še spala...zaj je pa zaspala, je pa nemren več....user posted image user posted image  ta vöra jo je čista zdelala. vupan, ka se kaj popravi....

ja, je komaj čakan, ka idemo v petek domov.....či ste še za, v soboto dopoldne se lejko rejsan ge dobijmo.....sporočte do petka, ka doma neman interneta.....

fajn bojte...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.