|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoc
19.8.2005 21:25:10   
irena111
hej!

Sem v 13 tednu in me ze 10 dni boli grlo, natecene bezgavke. Tud prej sem imela veliko angin (kronicno). Zdravim se z medom, limonami... Sploh ne vem kaj naj. Ali naj grem k zdravniku, ali ne. Ne vem ce kaj skodi moji pikici. Da pa to ne bi bilo dovolj imam danes se hud glavobol prav ves dan. Pa komaj sem se slabosti resla

A je mela ktera podobne tezave???

Lepo bodite pa hvala za nasvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoc
19.8.2005 21:42:41   
NinaŠ
Pojdi k zdravniku, saj on v kaj v nosečnosti lahko in kaj ne. Tudi, če boš zaradi grla potrebovala antibiotike obstajajo takšni, ki jih nosenica lahko uživa.

LP

(odgovor članu irena111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoc
19.8.2005 21:42:55   
metaa
Ne vem, če bo kej pomagal moj nasvet, ampak vzeti ne smeš nič razen lekadola, pa med, limone in to. Pać traja kakšne 2 dni dalj, da gre skozi, ampak se ne da pomagat. Sicer pa zdravnika lahko vseeno pokličeš in vprašaš kar po telefonu. Škodit ne more.
Pa pocajtaj se!:rozica:

(odgovor članu irena111)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoc
19.8.2005 22:23:20   
KiSsMyAsS
Caj, med pa velik limone, pa C vitamina pa to. Sej ucas tut niso meli antibiotikov pa so se pozdravli na naravni nacin. Mal bos mogla potrpet pa bo. Pa pozdravi se :rozica:

(odgovor članu irena111)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomoc
20.8.2005 10:11:05   
hubi
Nekateri antibiotiki se lahko jemljejo v času nosečnosti. Jaz sem imela tako hudo vnetje sinusov, da mi drugega ni preostalo, jedla pa sem Hiconcil, vprašaj svojega zdravnika.

(odgovor članu irena111)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?