pomoc (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

irena111 -> pomoc (19.8.2005 21:25:10)

hej!

Sem v 13 tednu in me ze 10 dni boli grlo, natecene bezgavke. Tud prej sem imela veliko angin (kronicno). Zdravim se z medom, limonami... Sploh ne vem kaj naj. Ali naj grem k zdravniku, ali ne. Ne vem ce kaj skodi moji pikici. Da pa to ne bi bilo dovolj imam danes se hud glavobol prav ves dan. Pa komaj sem se slabosti resla

A je mela ktera podobne tezave???

Lepo bodite pa hvala za nasvet

NinaŠ -> pomoc (19.8.2005 21:42:41)

Pojdi k zdravniku, saj on v kaj v nosečnosti lahko in kaj ne. Tudi, če boš zaradi grla potrebovala antibiotike obstajajo takšni, ki jih nosenica lahko uživa.

LP

metaa -> pomoc (19.8.2005 21:42:55)

Ne vem, če bo kej pomagal moj nasvet, ampak vzeti ne smeš nič razen lekadola, pa med, limone in to. Pać traja kakšne 2 dni dalj, da gre skozi, ampak se ne da pomagat. Sicer pa zdravnika lahko vseeno pokličeš in vprašaš kar po telefonu. Škodit ne more.
Pa pocajtaj se!:rozica:

KiSsMyAsS -> pomoc (19.8.2005 22:23:20)

Caj, med pa velik limone, pa C vitamina pa to. Sej ucas tut niso meli antibiotikov pa so se pozdravli na naravni nacin. Mal bos mogla potrpet pa bo. Pa pozdravi se :rozica:

hubi -> pomoc (20.8.2005 10:11:05)

Nekateri antibiotiki se lahko jemljejo v času nosečnosti. Jaz sem imela tako hudo vnetje sinusov, da mi drugega ni preostalo, jedla pa sem Hiconcil, vprašaj svojega zdravnika.

Stran: [1]