|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč pri slabosti
3.5.2012 11:01:42   
Anonimen
Grozno mi je slabo, v službi komaj zdržim.
Sem v 8. tednu in ne vem več kaj naj naredim.  S hrano sem poskusila že vse. Bruham ne, mi je pa izrdno slabo.

Ima katera izkušnje s kakšnimi zapestnicami ali homeopatsimi zdravili?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč pri slabosti
3.5.2012 11:09:16   
Izabelina
če odkriješ "zdravilo" ga prosim sporoči...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2012 13:13:46   
archie
Meni pomaga fuuul donat in pa žvečenje čigumijev. 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2012 16:23:03   
mini86
js sm si nabavla homeopatko zadevico proti slabosti in deluje..v sredo mi je bilo slabo in zdj tole jemlem 3x na dan in trkaaaaaamuser posted image
sem pa ugotovila da ne smem bit lačna..ker potem mi je neki čudno kokr slabo pa želodec me začne bolet..

je pa kolegica uporabljala te zapestnice in pila postano koka kolo in je tudi rekla da je bilo boljše

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2012 10:43:13   
Klaudia
Meni so pomagale zapestnice proti slabosti, ter non-stop nekaj žvečit. Tko da sem si za v službo nabavila bobi palčke pa takrat je bilo obdobje mandarin in mi je še kislina zraven pomagala.

http://www.moja-lekarna.com/p-2804-sea-band-otroska-zapestnica-proti-slabosti.aspx

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2012 14:51:51   
2sneg13
Kokakola.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2012 21:35:23   
Sonček in poletje
Meni ni pa nič pomagalo. V prvi nosečnosti sem bila zaradi slabosti in bruhanja od 4,5 meseca na bolniški pa vmes še v bolnici na hidraciji. Pa sem vmes probala vse. invger, zapestnice, stalno žvečenje. Vse kar je šlo vame je šlo tudi ven.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2012 22:09:30   
Anonimen
Coca-cola je zakon user posted image

(odgovor članu Sonček in poletje)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2012 12:04:13   
m.piccolina
Poskusi zjutraj predno se zjutraj vstaneš še v postelji pojesti dva albert keksa. Meni pomaga!
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2012 9:56:51   
Cacharel
Jaz priporocam ingverjev caj.

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2012 9:08:06   
Inigo
meni je ingver naredil samo škodo. začel me je boleti želodec in bilo je še veliko slabše. ingver je sicer super, ampak če imaš res popolnoma zdrav želodec.

jaz sem kupila tiste lučke lilipops in jih pojedla res cele kupe na dan. so mi dejansko pomagale. ampak moram poudarit, da slabost ni minila, ampak je bila samo veliko bolj vzdržna. mogoče bi pomagala katera koli ledenka... poskusi.

mi je pa nekaj časa tudi kokakola pasala.

(odgovor članu Cacharel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2012 9:35:29   
Tippi
Lizike Malčica liza za potovanje! Sicer je za otroke, ampak pomagajo, preverjeno user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.9.2012 21:41:49   
rosalee
Meni so pomagale gazirane pijače, še najbolj mineralna voda in Donat, kii pa je dober tudi zaradi prebave in magnezija, ter bonbončki in keksi.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.9.2012 21:31:51   
šrimpf
predvsem čigumiji, ko sem to odkrila, je postalo vse veliko bolj znosno. kokakola je tudi pomagala

(odgovor članu rosalee)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?