pomoč pri slabosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> pomoč pri slabosti (3.5.2012 11:01:42)

Grozno mi je slabo, v službi komaj zdržim.
Sem v 8. tednu in ne vem več kaj naj naredim.  S hrano sem poskusila že vse. Bruham ne, mi je pa izrdno slabo.

Ima katera izkušnje s kakšnimi zapestnicami ali homeopatsimi zdravili?

Izabelina -> RE: pomoč pri slabosti (3.5.2012 11:09:16)

če odkriješ "zdravilo" ga prosim sporoči...

archie -> RE: pomoč pri slabosti (3.5.2012 13:13:46)

Meni pomaga fuuul donat in pa žvečenje čigumijev. 

mini86 -> RE: pomoč pri slabosti (3.5.2012 16:23:03)

js sm si nabavla homeopatko zadevico proti slabosti in deluje..v sredo mi je bilo slabo in zdj tole jemlem 3x na dan in trkaaaaaam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
sem pa ugotovila da ne smem bit lačna..ker potem mi je neki čudno kokr slabo pa želodec me začne bolet..

je pa kolegica uporabljala te zapestnice in pila postano koka kolo in je tudi rekla da je bilo boljše

Klaudia -> RE: pomoč pri slabosti (4.5.2012 10:43:13)

Meni so pomagale zapestnice proti slabosti, ter non-stop nekaj žvečit. Tko da sem si za v službo nabavila bobi palčke pa takrat je bilo obdobje mandarin in mi je še kislina zraven pomagala.

http://www.moja-lekarna.com/p-2804-sea-band-otroska-zapestnica-proti-slabosti.aspx

2sneg13 -> RE: pomoč pri slabosti (4.5.2012 14:51:51)

Kokakola.[sm=smiley1.gif]

Sonček in poletje -> RE: pomoč pri slabosti (4.5.2012 21:35:23)

Meni ni pa nič pomagalo. V prvi nosečnosti sem bila zaradi slabosti in bruhanja od 4,5 meseca na bolniški pa vmes še v bolnici na hidraciji. Pa sem vmes probala vse. invger, zapestnice, stalno žvečenje. Vse kar je šlo vame je šlo tudi ven.

Anonimen -> RE: pomoč pri slabosti (4.5.2012 22:09:30)

Coca-cola je zakon [sm=smiley36.gif]

m.piccolina -> RE: pomoč pri slabosti (15.5.2012 12:04:13)

Poskusi zjutraj predno se zjutraj vstaneš še v postelji pojesti dva albert keksa. Meni pomaga!
LP

Cacharel -> RE: pomoč pri slabosti (25.6.2012 9:56:51)

Jaz priporocam ingverjev caj.

Inigo -> RE: pomoč pri slabosti (26.6.2012 9:08:06)

meni je ingver naredil samo škodo. začel me je boleti želodec in bilo je še veliko slabše. ingver je sicer super, ampak če imaš res popolnoma zdrav želodec.

jaz sem kupila tiste lučke lilipops in jih pojedla res cele kupe na dan. so mi dejansko pomagale. ampak moram poudarit, da slabost ni minila, ampak je bila samo veliko bolj vzdržna. mogoče bi pomagala katera koli ledenka... poskusi.

mi je pa nekaj časa tudi kokakola pasala.

Tippi -> RE: pomoč pri slabosti (26.6.2012 9:35:29)

Lizike Malčica liza za potovanje! Sicer je za otroke, ampak pomagajo, preverjeno [sm=bravo.gif]

rosalee -> RE: pomoč pri slabosti (3.9.2012 21:41:49)

Meni so pomagale gazirane pijače, še najbolj mineralna voda in Donat, kii pa je dober tudi zaradi prebave in magnezija, ter bonbončki in keksi.

šrimpf -> RE: pomoč pri slabosti (4.9.2012 21:31:51)

predvsem čigumiji, ko sem to odkrila, je postalo vse veliko bolj znosno. kokakola je tudi pomagala

Stran: [1]