TDTP
|
Situacija je takšna, da že imam nekoga, ki se spozna na te zadeve, sam jaz bi rada naprej malo pripravila pogodbo, da jo ona še pregleda! Noro se mi zdi devat še teh 250 evrov, ko že tak druge ****rije tako veliko stanejo! Brez zamere, če sem malce nefgativno naostrena! Kupila bova pa majhen konček zemlje, za teraso obstoječega objekta, ampak ker lastnik ve da to potrebujeva, nama je dal ceno sedem krat višjo od običajne, pa si ne morema nič pomagat, če bova kaj mjavkala nama bo ceno še dvignal! saj rabita, kajne? pravi, bosta že plačala! Ima jo pa gospod, ki ima že tolk dnarja, da se ven ne vidi! Tako da parcela ziher nima nobene hipoteke, tudi prodal je ne bo ker nobeden nebi dal zanjo toliko kot midva, tako da dvomim, da bi kaj nagajal! Zato bi pa rabila eno podobno pogodbo, ceno imam, parcelno številko tudi, kvadraturo tudi, dala bi jo preverit in če bi lahko prišparala teh 250 evrov, zakaj pa ne, rajš dam otroku na račun, kot pa za eno pogodbo! Hvala za pomoč in se opravičujem, če sem koga razkurila, ampak saj veste vsak evro pride prav, vsaj v teh časih!
|