rainbow
|
katja, si poskusila dojit brez nastavkov? zdiš se mi kar malo panična, pa upam, da ni tako; zato te še spodbudim, da je, vsaj po moje, še čas, da se vajino dojenje dobro izteče, ker si to očitno zelo želiš. ok, ne vem, kako bi naj dogodki izpred 13-tih let vplivali na stanje tvojih žlez kakorkoli, mislim, da delaš v redu, čim več pristavljaj dojenčico, Mič ti je lepo povedala, poskusi morda brez nastavkov, zelo je pomemben vajih telesni stik in psihični, zato je še toliko bolj pomembno, da poskušaš biti sproščena, da se ne obremenjuješ preveč zaradi dojenja, kar je zagotovo težko (že če se sebe spomnim pri svoji prvi hčeri); ko bo bebica postajala bolj aktivna in bo aktivneje tudi sesala, se bo začela rediti, do takrat pa vsaj da se minimalno redi; spomnim se, da je meni, ko sem prvič rodila brez blage veze o dojenju in posledično sva pristali na flaši, pediatrinja v bolnici svetovala, naj se obe spravima v posteljo in se dojiva, in to naj bo najina preokupacija; takrat je nisem razumela in nama itak potem ni uspelo; ampak morda ni napačen nasvet; v drugo sem si zadala dojenje kot glavno prioriteto in mi je uspelo ampak brez prevelike panike. pa poročaj, kako vama gre