|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč-želim si zanosit
27.6.2010 21:43:52   
Anonimen
Pozdravljene!
Res imam željo po še enem otroku in me zanima če lahko preneham z tabletami na sredini škatle? Rada bi prenehala takoj pa ne upam!

Pa še to! Prvi user posted image bo star skoraj 5 let, če zanosim zdaj bo razlike 6 let! A ni to preveč? Bojim se da ne bo nobene povezanosti med otrokoma in skupnih interesov. Nekateri mi pravijo da zdaj brezveze še enega imet, ker ne bosta imela nič skupnega!
Res me je malo strah kaj naredit?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč-želim si zanosit
27.6.2010 21:46:49   
sonček33
Anonimna dej ne ga srat no. Prvo vpr. je itak hec, kajne? Drugo razmišljanje je pa tudi za lase privlečeno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2010 21:59:55   
ledenaa
Ne,nikakor ne smeš prenehati z tabletkami
In ja imaš prav,prevelika razlika bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2010 22:02:49   
Anonimen
Glede tablet res ne vem če lahko neham sredi škatle?

Druga trditev je pa bolj bojazen, ker midve z sestro sve imele 4 leta razlike pa je že bilo dost in se nisve nikoli preveč razumele! Tu pa še bo več!

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2010 22:09:21   
čili
Midve s sestro sva narazen skoraj 8 let pa ena brez druge ne moreva. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2010 22:11:07   
sonček33
Ne,nikakor ne smeš prenehati z tabletkami
In ja imaš prav,prevelika razlika bo

A dej ledenaa. a res?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2010 22:12:04   
ledenaa
Seveda da res,a misliš da se hecam user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2010 22:13:18   
sonček33
Ma sej vem, da se ne.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2010 22:15:59   
Taddy78
Uf, ta bo pa ne bo lahka...

Če ne upaš nehat jest tabletk na sredini, jih pojej do konca. Na to vprašanje je bilo lahko odgovorit.

Prevelika razlika med otroci, ne bosta se razumela med sabo, ne bo povezanosti, pa ti imaš slabo izkušnjo. Hmmm...ta bo pa malo težja. 6.let bo razlike če zanosiš takoj (meni se to ne zdi velika razlika). Če vidiš v prihodnosti da se ne bosta razumela, potem je res bolje da razmisliš. Da ne bo povezanosti-od kod ti take ideje? Da imaš pa še slabe izkušnje? Kaj je tu kaka fora, skrita kamera? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2010 7:41:26   
Isabellabina
Vse skupi je: kr'neki!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2010 8:51:04   
josephine27
ja razlika booo. ni pa nujno da se otroka ne bosta med sabo razumela. skupne igre sicer verjetno ne bo pa večji lahko pomagal mlajšemu. kasneje v življenju pa je vse odvisno od niju. mož ima 10 let starejšo sestro s katero ima krasen odnos, z bratom sta narazen dve leti pa nobenga tako da na to pač ne moraš vplivat in se je s tem najboljše sprijaznit.

glede tablet pa mislim da moraš do konca spit, pa tud ni rečeno da boš že v prvem poskusu zanosila. itak lahko traja neki mesecev, eni se trudjo še dalj časa.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2010 8:52:06   
mojamura
jaz imam 2 sina, prvi je bil maja star 13, drugi bo pa novembra 5 in se imata rada, se igrata, se cartata in seveda tudi drug drugemu nagajata. starejši je 'veliki zaščiniški brat' mali je pa vesel in ponosen, da se vedno lahko skrije za tavečjega. ne vem od kod ti ideja da je 6 let prevelika razlika.

po moje si moraš zastaviti samo to vprašanje: si resnično želiš še enega otroka?

ker vse skupaj se mi zdi tako, da samo iščeš neke kvazi izgovore. če nisi 100% raje odnehaj in naprej jej KT.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2010 8:56:26   
Anonimen
živjo

po resnic povedano nekaterih pa res ne zastopim, rada bi zanosila pa ne veš če ne bo prevelika razlika med otrokamauser posted image , to vprašanje si postavi samo tisti, ki sam ne ve kaj bi rad, če bi si enega otroka še želela ne bi postavljala tako neumnega vprašanja tukaj ampak bi se o tem pogovorila s svojim možem.
Jaz imam tudi dva brata med prvim in mano je razlika leto in pol in veš kaj nikoli se nisma počutila ne vem kako povezana, med drugim in mano pa je 8 let z njim se še pa sedaj lahko pogovarjam o čem hočem in vedno sem se z njim razumela bolje kot pa s ta prvim, ko je razlike samo leto in pol, tako da tukaj leta res niso važna in ja tudi jaz bom imela razliko 6 let in kaj potem to je bila najina odločitev z možem ne pa odločitev od drugih.
Mislim da bi bilo dobro da se pogovoriš sama z sabo in da sama pri sebi razpucaš kaj sploh želišuser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2010 9:05:17   
*miska.mcc*
lahko pa imaš še 2 alpa 3 otroke enega za drugim. ni hudič, da se bo kdo zastopil s kom!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2010 9:11:33   
latka
Midva sva se za drugega odločila ko je bil sin star 3 leta, saj sva vedno želela, dabi bila razlika med njima največ 4 leta, ampak sin bo letos star že 6 let(postal bo šolar), jaz pa še vedno nisem uspela drugič zanosit!user posted image Obupala nikoli nisva in niti ne bova, saj sva v ambulanti na nepl. v MB iin brez umetne oploditve sploh ne morem zanosit!Pa sploh ne razmišljam o tem, da je iz leta v leto večja razlika, ampak komaj čakam, da končnom začneva s postopkom in se približava najinemu drugemu sončku, ki si ga neizmerno želiva bova, pa čeprav bo več let razlike med njima, kot pa sva si sploh želela!
Če si otroka resnično želiš, potem ne razmišljaš o nekih razlikah, ampak boš vztrajal do konca, če pa si v dvomih, pa sploh več ne razmišljaj in uživaj s tistim ki ga imaš!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.6.2010 9:14:51   
zvezdan
jaz sem z bratom dve leti razlike pa sva se celo mladost tepla tako da tukaj ni recepta. Po moje ti bo lažje ker je en otrok že kar samostojen.

Pa tisto klinčevo škatlo kt pojej do konca pa mir....mislm pol mesca gor al pa dol.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.6.2010 9:42:20   
coris
tudi med nama s sestro je samo 2 leti razlike pa sva se celo otroštvo tepli kregali tako kot tudi smejali in druga drugo branili....veliko je na vama kako bosta starejšega otroka pripravila na prihod novega člana.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.6.2010 10:26:42   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

živjo

... če bi si enega otroka še želela ne bi postavljala tako neumnega vprašanja tukaj ampak bi se o tem pogovorila s svojim možem.

kot prvo, nobeno vprašanje ni neumno. neumni je tisti, ki ne ve in ne vpraša. drugič, forum je zato, da se vpraša. seveda pa morš met pri sebi in partnerju vse poštimano, razčiščeno itd. kljub vsemu pa še kakšno dodatno mnenje, četudi prek spleta, ne more škoditi.

glede prvega vprašanja se strinjam z drugimi.

glede drugega vprašanja-mislim, da ne morš nikol vedet, kak se bo vse skup izšlo. jaz in moj brat sva manj ko 2 leti narazen in se nikol nisma razumela. razumema se niti sedaj, ko sva oba odrasla. poznam pa dosti parov, ki imajo velike razlike med otroci (6, 7 let), pa se ti otroci prav lepo razumejo med sabo. starejši so ful dost bolj zaščitniški do mlajših. mislim, da je vse odvisno od samih razmer v družini in ne od razlike v letih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.6.2010 11:12:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

živjo

... če bi si enega otroka še želela ne bi postavljala tako neumnega vprašanja tukaj ampak bi se o tem pogovorila s svojim možem.

kot prvo, nobeno vprašanje ni neumno. neumni je tisti, ki ne ve in ne vpraša. drugič, forum je zato, da se vpraša. seveda pa morš met pri sebi in partnerju vse poštimano, razčiščeno itd. kljub vsemu pa še kakšno dodatno mnenje, četudi prek spleta, ne more škoditi.

glede prvega vprašanja se strinjam z drugimi.

glede drugega vprašanja-mislim, da ne morš nikol vedet, kak se bo vse skup izšlo. jaz in moj brat sva manj ko 2 leti narazen in se nikol nisma razumela. razumema se niti sedaj, ko sva oba odrasla. poznam pa dosti parov, ki imajo velike razlike med otroci (6, 7 let), pa se ti otroci prav lepo razumejo med sabo. starejši so ful dost bolj zaščitniški do mlajših. mislim, da je vse odvisno od samih razmer v družini in ne od razlike v letih.

Najlepša hvala!
Seveda sva se z partnerjem pogovorila, odločitev je itak padla! Otroka si oba želiva, vendar so pa pač določene bojazni. Pa saj to je bolj kot ne samo v moji glavi!
Glede tablet pa res nisem vedla, ker z mojo ginekologinjo se nisve o tem nič pogovarjale, ker jaz nisem bila odločena če bom imela še enega otroka ali ne. Zdaj pa nisem vedla če lahko samo prekinem ali ne in če moram o tem obvestit mojo ginekologinjo, ali pač ko nama uspe grem na prvi pregled.
Pred prvo nosečnostjo nisem jedla tablet, zato zdaj nisem imela pojma kako nehat!

Vseeno hvala za odgovore!
Počasi se vam pridružim na drugem forumu (čvekanje v pričakovanju) seveda če uspe v prvo!

Hvala

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.6.2010 11:47:43   
butt3rfly
no, da boš vedla, kaj bi se zgodil, če bi sam pol škatle pojedla, drugo pa pustila-EN VELKI NIČ. verjemi, preverjeno. da pojasnim-pol škatle sm pojedla in en dan sm se spravla mal mojo domačo lekarno pospravit. po pomoti sm svoje KT vrgla v smeti zraven drugih tablet, ki se niso do konca pojedle. druge škatle pa nism mela, da bi jo načela. itak, da je bolš, če stvar zaklučiš, ni pa nč strašnega. ene tuki mal pretiravajo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.6.2010 13:33:50   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

lahko pa imaš še 2 alpa 3 otroke enega za drugim. ni hudič, da se bo kdo zastopil s kom!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2010 14:19:03   
tecnobica
Midva z bratom nisva niti 2 leti narazen, pa se sploh ne razumeva, niti povezana nisva.

Tabletke pa le pojej do konca.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.7.2010 21:48:24   
soncek.djukelica
imeti dva otroka je bolje kot samo enega! Kljub letom razlike!
pa še ena prednost pri večji razliki je ta,da ti starejši lahko pomerka malega! poznam kar nekaj primerov, kjer je tako, pa ni bilo nikoli nobene frke!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.7.2010 22:27:09   
lunainzvezde
Moj predlog: če si otroka želiš, potem ne glej na leta! user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.8.2010 14:31:27   
mala zirafa
Jaz pa sem se s 7 let starejšim bolje oz. super razumela kot s 2 leti starejšim, ki je še dan danes ljubosumen, samo da si ne prizna.Tako da akr pogumno.Pa ne se delat pametne da razlika drastično vpliva.Mimogrede ti bo še pomagal.

(odgovor članu lunainzvezde)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.